Svārciņi un cepurīte mīļajai meitiņai

Svārciņi un cepurīte veidoti, satamborējot atsevišķi tamborētas puķītes. Šāds darinājums jau agrā pavasarī rada dzīvīguma un dabas atmošanās sajūtu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Neesmu profesionāla tamborētāja, drīzāk šad tad kaut ko uzadu. Gaidīju savu mazulīti piedzimstam 6.janvārī. Kad noteiktais datums jau bija aiz muguras, nolēmu, ka „jauzķibina” kāda pavasarīga "štātīte" mazajai, lai nebaidās no aukstās ziemas :) Ideja atnāca pati no sevis. Bez piegrieztnes un skices (es tā parasti mēdzu strādāt). Vispirms sāku tamborēt puķītes, pēc tam sāku likt tās visas kopā, veidojot svārciņus. Pie svārciņiem prasījās cepurīte. Izmantoju dažādu tambordiegu kamoliņus sulīgas zāles toņos no personīgiem iekrājumiem. Kad kostīmiņš bija gatavs, arī mazā Ringla bija klāt!


Iesūtījusi Ieva Sproģe-Grigorjeva, konkursa Uzdarini ko skaistu un balvā saņem "KusKUs" mājas zābaciņus dalībniece.


Portāls mammam.lv/tetiem.lv un skaistie KusKus mājas zābaciņi aicina arī tevi — esi radoša un atjautīga — iesūti aprakstu un bildīti, ko skaistu šajā pavasarī izdevies uzburt tev! Varbūt tā ir rotaslieta, pārveidots apģērbs, apgleznots šķīvis vai krūzīte, oriģināla ideja puķupodam vai jebkas cits, ko esi radījusi vai pārveidojusi pati! Oriģinālākās idejas iesūtītājai būs skaista balva — KusKus mājas zābaciņi! Savas idejas un darbiņus sūti uz e-pastu: redakcija@mammam.lv līdz nākamajai trešdienai, 5. maijam. Ceturtdien, 6. maijā, paziņosim uzvarētāju!



 

Reklāma
Reklāma