Pašu rociņām meistarota atmiņu klade? Piesaki meitiņu bezmaksas radošajai nodarbībai Bērnu universitātē

Pašas rokām uzburtas pierakstu un atmiņu klades? Skola tuvojas straujiem soļiem! Tāpēc mūsu Bērnu universitātes "Princešu studijās" mazās dāmas jau gatavosies skolai. Piesaki arī Tu savu mazo meitiņu bezmaksas radošajai nodarbībai!

Gatavojamies skolai!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gatavojamies skolai!

Mammamuntetiem.lv izveidotajā interešu un izglītības centrā “Bērnu universitāte (BeU)” šobrīd ir divas skaistas progrmmas “Eksperimenti bērniem” un “Princešu studijas”. Bērnu universitāti mazie interesenti vecumā no 7 – 10 gadiem var apmeklēt bez maksas.

 

"Princešu studiju" NĀKAMĀS NODARBĪBAS TEMATS:  PIETEIKTIES

27.augusts plkst. 16:00 Gatavojamies skolai! Meistarojam pierakstu un atmiņu klades pašas savām rokām

3. septemdris plkst. 16:00 Radošā rudens drošība! Mācīsimies meistarot stilīgus atstarotājus un ne tikai

 

 

 

Nodarbības ilgums: 1,5 h

Nodarbības notiek: Brīvības ielā 40 – 16 (pagalmā) mammamuntetiem.lv redakcijas telpās.

Cena: 0,00 EUR.

 

 

Vietu skaits ir ierobežots. Tu vari pieteikt savu bērnu uz vienu nodabību vai uz pilnīgi visām nodarbībām! Nodarbības notiks katra mēneša pirmajā un pēdējā trešdienā. Nodarbības ir BEZ MAKSAS!

 

 

 

Reklāma
Reklāma

 

 

Mammamuntetiem.lv Bērnu universitāteKas ir Bērnu universitāte un Princešu studijas

Ģimeņu organizācijas mammamuntetiem.lv un nodibinājuma “Fonds Mammām un Tētiem” radīts sākumskolas vecuma bērnu interešu izglītības centrs, kas vērsts uz individuālo talantu attīstību un skolēnu priekšstatu un izpratnes veidošanu šobrīd un nākotnē aktuālākajās profesijās un jomās. Princešu studijās galvenais akcents likts uz visdažādāko rokdarbu apguvi un fantāzijas attīstīšanu, mācoties pašrocīgi darināt rotaslietas, apģērbus, telpu dekorus, dāvanu iesaiņojumus un dažādas mājsaimniecības lietas – arī no otrreizējās pārstrādes materiāliem. Princešu studijās apgūst arī pieklājības normas un etiķeti. 

Bērnu universitātes atbalstam

Bērnu universitātes darbības nodrošināšanai piesaistām dažādus uzņēmumus, kas vēlas sava uzņēmuma tēlu saistīt un ir līdzatbildīgi par Latvijas bērnu un jauniešu izglītošanu. Ikviens, kurš atbalsta Bērnu universitātes ideju, aicināts ziedot jebkāda apjoma līdzekļus nodibinājumam “Fonds Mammām un Tētiem”, kam ir piešķirts sociālā labuma statuss, ar norādi “Bērnu universitātei”. Lai uzzinātu vairāk par sadarbību un atbalstu, rakstifonds@mammamuntetiem.lv.

 

Mūsu īpašais Bērnu universitātes “Princešu studiju” atbalstītājs ir “Pērļotava”.

Pērļotava pērļu interneta veikals