Smilšu aplikācijas – tagad nopērkami arī mājas komplekti!

Smilšu aplikācijas ir vienkārša un ātri apgūstama, tai pat laikā ļoti aizraujoša aktivitāte bērniem, ar dažādu krāsu smiltīm krāsojot īpašu dizainu aplikācijas. Rezultātā izveidojas krāsaina smilšu aplikācija, kas saglabāsies un priecēs jūs vēl ilgi.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ko mēs piedāvājam:

  • Izbraukumu pasākumus - smilšu aplikāciju radošās darbnīcas (pilsētu svētkos, bērnu ballītēs, skolās, bērnudārzos u.c. pasākumos ģimenēm un bērniem). Labprāt viesojamies arī dažādās bērnu nometnēs un svētdienas skolās, kā arī pie bērniem ar īpašām vajadzībām.*
     
  • Aplikāciju galdu un nepieciešamo materiālu nomu. Cena 70 eiro par nomu uz vienu dienu, tai skaitā 30 aplikāciju kartiņām un nepieciešamo daudzumu 8 krāsu smiltīm.
     
  • Aplikāciju mājas komplekti (ar 6 vai 30 kartiņām un nepieciešamo smilšu daudzumu), cenas 11 EUR un 36 EUR.
     
  • Izkrāsojami smilšu sienas pulksteņi, cena 13 EUR.

Izbraukumu pasākumos aplikācijas tiek veidotas uz speciāli izgatavotiem galdiem, piedāvājam darboties ar 8-16 krāsainu smilšu toņiem un vairāk kā 50 dažādu dizainu aplikāciju zīmējumiem. Tiek izmantoti tikai dabīgi, droši un sertificēti materiāli, izveidotie darbiņi paliek pie bērniem.


Vienas aplikācijas krāsošanai katram nepieciešamas 15-25 minūtes un vienlaicīgi aplikācijas iespējams veidot 15-40 cilvēkiem.

Vairāk informācijas un bildes apskatāmas šeit: www.smilsuaplikacijas.lv

Mūsu krājumos ir aplikācijas ar dažādas tematikas un sarežģītības zīmējumiem, kas patiks visu vecumu bērniem, piemēram, ar dzīvniekiem, baznīcām, automašīnām, kā arī zīmējumi, kas saistīti, piemēram, ar jūras tēmu vai ziediem.

Turklāt - darbošanās ar smilšu aplikācijām ir aizraujoša un radoša nodarbe gan maziem, gan arī lieliem – ar šādām radošajām darbnīcām esam viesojušies arī pieaugušo pasākumos, piemēram, 2014.gada Impro ballē.

Reklāma
Reklāma


Aplikāciju krāsošana attīsta pirkstu muskulatūru, nomierina, attīsta krāsu izjūtu un kompozīciju, ar krāsām palīdz izpaust savas emocijas, izklaidē un, kas ir ne mazāk svarīgi, pateicoties attēlos iestrādātajām siluetu formām un līnijām, rada ļoti skaistus un akurātus mākslas darbiņus.

 
Drīzumā ar smilšu aplikāciju radošajām darbnīcām viesosimies un būsim sastopami:

  • 11.jūlijā Kalnciema kvartālā no pl.11.00-15.00
  • 1.augustā Viesītes pilsētas svētkos.

 

* Cenas atkarīgas no bērnu un veidojamo aplikācijas kartiņu skaita, pasākuma atrašanās vietas un darbnīcas ilguma (piemēram, pie maksimālā noslogojuma stundas laikā iespējams izgatavot 90-110 kartiņas, atkarībā no izmantojamo galdu skaita un kopējā pasākuma apmeklētāju skaita). Iespējams uzstādīt galdus ar 12 vai 16 dažādiem smilšu toņiem.