No idejas līdz biznesam bērna kopšanas atvaļinājuma laikā. Mārtiņa un Ilzes stāsts

2021. gadā mēs, Mārtiņš un Ilze, kļuvām par vecākiem meitiņai Izabellai. Līdz ar meitiņas piedzimšanu parādījās liela vēlme iemūžināt skaistākos mirkļus kopā. Taču sākotnēji, kad bērniņš visu laiku ir uz rokām, fiziskai mazuļa grāmatiņas pildīšanai, tai skaitā, fotogrāfiju attīstīšanai, nav laika.
Baby Memory Book – mazuļa pirmā gada grāmatiņa, kuru aizpilda digitāli, izmantojot sev ērtāko ierīci – telefonu, datoru vai planšetdatoru!

FOTO: Publicitātes foto

Baby Memory Book – mazuļa pirmā gada grāmatiņa, kuru aizpilda digitāli, izmantojot sev ērtāko ierīci – telefonu, datoru vai planšetdatoru!

Mazuļa pirmā grāmatiņa – aizpildi digitāli un saņem drukātā versijā!

 

Mūsu pieredze ar fiziskas grāmatiņas pildīšanu bija sekojoša – katru reizi, kad mēģinājām pildīt, meitiņa pamodās, tāpēc grāmatiņas pildīšana regulāri tika atlikta. Līdz ar to jau trešajā dienā pēc meitiņas dzimšanas sākām meklēt citu alternatīvu, kas ir digitāls risinājums. Mums par lielu pārsteigumu neko tamlīdzīgu neatradām. Tāpēc arī nolēmām izveidot alternatīvu paši!

 

Iepazīstinām ar Baby Memory Book – mazuļa pirmā gada grāmatiņu, kuru aizpilda digitāli, izmantojot sev ērtāko ierīci (telefonu, datoru vai planšetdatoru). 

Baby Memory Book sniedz iespēju bez laika ierobežojuma mājaslapā pildīt dažādas sadaļas, pievienojot gan tekstu, gan fotogrāfijas. Katrs lietotājs pats var izvēlēties, kādas sadaļas pildīt.

Kad vēlamā informācija ir aizpildīta, lietotājs var pasūtīt grāmatiņas drukāto versiju, izvēloties starp trim krāsām – rozā, zila vai neitrāla. Tāpat ir iespējams pasūtīt grāmatiņu vairākos eksemplāros, kas varētu būt lieliska dāvana vecvecākiem vai citiem tuviem radiem. Ienāc www.babymemorybook.eu un izmēģini! Reģistrācija un pildīšana ir bez maksas!

 

 

Izstrādes laiks no idejas līdz reālam produktam bija tieši 1 gads. Jāatdzīst, ka viegli nebija. Viens no lielākajiem šķēršļiem idejas realizācijai, protams, bija laiks. Mārtiņš strādā algotu darbu, savukārt Ilze ir aizņemta ar meitiņas auklēšanu. Tomēr, lai šo ideju realizētu, vajadzēja kopīgi plānot laiku, kā arī prioritātes. Piemēram, Ilze centās maksimāli izmantot laiku, kad Izabella guļ. Tas nozīmē, ka reizēm tādi ikdienas darbiņi kā ēst gatavošana, veļas mazgāšana, dzīvokļa tīrīšana, tika atlikti vai samazināts patērētais laiks uz tiem. Savukārt Mārtiņš efektīvi izmantoja darba dienu vakarus, kā arī nedēļas nogales. 

Reklāma
Reklāma

 

Tā, kā mūsu ikdienas neatņemama sastāvdaļa ir pastaigas, tad tās izmantojām kā sapulces, kuru laikā pārrunājām darbības, kas ir izdarītas, kas vēl ir jāizdara un citus ar idejas realizāciju saistītos jautājumus. 

Mūsu galvenais motivātors bija un joprojām ir fakts, ka mums pašiem ļoti patīk šī ideja un mēs ticam, ka tā būtu noderīga ikvienam vecākam mirkļu glabāšanai. 

 

Protams, pieaicinājām arī papildspēkus – Ēriks izstrādāja mājaslapas servera pusi (back-end), lai nodrošinātu dažādas funkcionalitātes, savukārt Kaspars palīdzēja ar mājaslapas un grāmatiņas dizainu. Bez viņiem mēs noteikti nevarētu realizēt ideju tādā līmenī, kāds tas ir tagad. 

 

Mēs esam priecīgi redzēt, ka Baby Memory Book jau pirmajos mēnešos ieguva vairāk nekā 600 lietotāju, kā arī esam saņēmuši pozitīvas atsauksmes no tiem.

 

Mūsu mērķis ir nepārtraukti attīstīties un uzlabot Baby Memory Book, lai nodrošinātu iespējams labāko risinājumu mazuļa mirkļu glabāšanai. Tādēļ arī aicinām savus lietotājus dalīties ar savu viedokli un idejām. Mēs uzskatām, ka Latvijas tirgus ir tikai sākums!