Burvīgie mazuļi palīdz glābt dzīvības

Mazuļi var paveikt kaut ko apbrīnojamu. Noskatieties mūsu filmiņu un jūs redzēsiet, kā mazuļi palīdz UNICEF glābt dzīvības no jaundzimušo stingumkrampju infekcijas jaunattīstības valstīs, vienkārši valkājot Pampers.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Kopš 2006. gada Pampers akcija "1 iepakojums = 1 vakcīna"* ir palīdzējusi novērst saslimšanu ar jaundzimušo stingumkrampjiem 17 valstīs, ik sekundi nodrošinot dzīvību glābjošu vakcīnu kādai māmiņai un viņas mazulim visās jaunattīstības valstīs.

 

 

Ar jūsu palīdzību mūsu akcija "1 iepakojums = 1 vakcīna"* var palīdzēt novērst saslimšanu ar jaundzimušo stingumkrampjiem visā pasaulē.

Reklāma
Reklāma

 

* No katra Pampers iepakojuma (Pampers Active Baby-Dry un Pampers Pants), kas iegādāts laika posmā no 2016. gada 1. oktobra līdz 31. decembrim, Procter & Gamble atbalsta UNICEF cīņā pret jaundzimušo stingumkrampjiem, ziedojot 0,078 EUR. Šī summa ir vienāda, piemēram,  ar maksu par vienu vakcīnu pret stingumkrampjiem vai arī atbalsta tās piegādi. UNICEF neatbalsta nevienu zīmolu vai produktu. Vairāk informācijas www.pampers.com vai www.unicef.org.