7 žurnāli bērnudārznieku priekam un gudrībai

Vai nu abonēts, vai nopirkts tāpat, žurnāls mazajam liks justies lielam, svarīgam un varošam – pašam savs žurnāls, ko pētīt, pildīt un varbūt pat lasīt!
Žurnāli bērniem – tik dažādi, izglītojoši un izklaidējoši!

FOTO: Shutterstock.com

Žurnāli bērniem – tik dažādi, izglītojoši un izklaidējoši!

Kādus žurnālus gatavo radoši cilvēki Latvijā?

 

  • “Ķipars”

Žurnāliņš vismazākajam ģimenes loceklim, piemērots bērniem no 2 gadu vecuma. Žurnāls palīdzēs iemācīties paņemt zīmuli, stiprināt pirkstiņu muskulatūru un sagatavot rociņu arvien sarežģītākiem uzdevumiem. Vienkārši, bērniem piemēroti uzdevumi, žurnālā nav teksta. 

 

  • “Ucipuci”

Žurnāls mazuļiem no 3 gadu vecuma. Ik žurnālā bērnus sagaida rotaļu pūcīte Ucipuci, kas ir gatava spēlēties un mācīties kopā ar bērniem. Attīstoši uzdevumi, īsi stāstiņi, uzlīmes, kā arī citi uzdevumi pirkstiņu vingrināšanai. 

 

  • “Ilustrētā Junioriem MINI”

Žurnāls 4–6 gadus veciem bērniem “Ilustrētā Junioriem MINI”, kas ir bērnu un jauniešu populārzinātniskā žurnāla “Ilustrētā Junioriem” mazais brālis, kas radīts pašiem jaunākajiem lasītājiem, lai kopā ar vecākiem izzinātu aizraujošo pasauli mums apkārt.

 

Reklāma
Reklāma
  • “Lielais detektīvs”

Ja jūsu bērnam patīk atklāt noslēpumus, risināt āķīgus uzdevumus, pamanīt neparastus notikumus un meklēt paslēptas lietas, šis žurnāls būs kā radīts viņam. Piemērots bērniem no 5 gadu vecuma.

 

  • “Baltais valis”

Latvijā veidots žurnāls, kas ir lieliska lasāmviela un ideju krātuve ģimenei, – tur atradīsiet ne tikai aizraujošus rakstus par dzīvniekiem, personībām, dabu, bet arī uzdevumus, eksperimentus, konkursus, idejas radošiem darbiņiem. Piemērots bērniem, kas prot jau lasīt, tomēr žurnālu var lasīt arī kopā ar vecākiem!

 

  • “Avenīte”

Latvijā veidots žurnāls pirmsskolas un jaunākā skolas vecuma meitenēm. Testi un spēles, izklaides un rotaļlietas, zvaigznes un modītes, māksla un radošums, skolas lietas un izgudrojumi, uzdevumi un konkursi. Labs palīgs gan mazās dāmas lasītprasmes veicināšanai, gan izklaidei un atpūtai.

 

  • “Spicīte”

Palīgs zinātkāriem bērniem lasītprasmes un rēķināšanas apgūšanā – žurnāls meitenēm un puikām. Žurnālā atradīsiet pasakas, bilžu stāstus un dzejoļus, varēsiet rēķināt kopā ar Tomasu un Spicīti, baudīt spēles un labirintus, radoši darboties un rast idejas vaļasbrīžiem. Žurnālā atradīsiet arī plakātus, kas patiks dabas pētniekiem.