Piesakies produktu testam! Šoreiz iespēja testēt „Play-Doh” rotaļkomplektus „Shape and Learn”

„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” rotaļkomplekti ir izstrādāti, lai palīdzētu bērnam mācīties, interesanti pavadot laiku. „Play-Doh” sadarbībā ar Mammamuntetiem.lv aicina pieteikties rotaļkomplektu testam!

Kopumā „Play-Doh” jauno sēriju varēs testēt 10 ģimenes. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kopumā „Play-Doh” jauno sēriju varēs testēt 10 ģimenes. Publicitātes foto.

Iedvesmojiet augošos prātus un iepazīstieties ar ieguvumiem no spēlēšanās ar „Play-Doh”, liekot lietā sērijas „Shape and Learn” rotaļkomplektus. Vai zinājāt, ka izklaide ar multisensoro „Play-Doh” var palīdzēt rosināt bērnu radošās domāšanas procesu, kas turklāt var veicināt galveno pamatprasmju apguvi?

 

PAR PIETEIKŠANOS TESTAM:

- Testēt būs iespējams vienu no trīs „Play-Doh” jaunās sērijas „Shape and Learn” rotaļkomplektiem, kas piemēroti bērniem, sākot no 2 gadu vecuma;

- Pieteikumu testam līdz 19.oktobrim sūti uz inga@mammam.lv, e-pasta pieteikumā rakstot "Pieteikums testam";

- Pieteikumā jānorāda bērna vecums un kurā Latvijas vietā dzīvojat. Tāpat jāuzraksta 1-3 teikumi, kāpēc tieši jūsu bērns priecātos testēt "Play-Doh" plastilīnu rotaļkomplektus;

- Kad rotaļkomplekti būs izmēģināti, būs jāsniedz nelielas atsaukmes - vai, kas un kāpēc mazajam testētājam patika. Atsauksmei jāpievieno vismaz viena bilde vai neliels video, kurā redzams, kā notikusi spēlēšanās ar plastilīna rotaļkomplektu;

- Kopumā „Play-Doh” jauno sēriju varēs testēt 7 ģimenes.

 

Reklāma
Reklāma

Play_doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” skaitļu un skaitīšanas rotaļkomplekts ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma. Lielie spiedogi ir piemēroti mazām rokām un atveido draudzīgas jūras radības, kas padara aizraujošu skaitīšanas apguvi. Izmantojot nodarbībās šos spiedogus, abpusējos paliktņus un ciparu kartītes, jūs varat palīdzēt nostiprināt bērna izpratni par skaitļu pazīšanu, salīdzināšanu, pretnostatīšanu un skaitīšanu. Šāda praktiska izpēte var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi līdzdarboties, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!


play doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” faktūru un darbarīku rotaļkomplekts. Rosiniet bērnu veidot pamatus, kas var palīdzēt viņam virzīties pretī panākumiem, kad viņš iepazīst maņas ar oriģinālajiem faktūru spiedogiem un dažādām bagātinošām nodarbībām. Lielie spiedogi, rakstainie veltņi un teksturētās griešanas veidnes, kas ir paredzētas bērniem no divu gadu vecuma, ir piemērotas mazām rokām, lai vingrinātu muskuļu spēku un motoriskās iemaņas, kad bērni mīkstajā plastilīnā „Play-Doh” veido dažādus rakstus. Izmantojot nodarbībās šos darbarīkus un abpusējos paliktņus, bērni var apgūt prasmes, kas var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi piedalīties bērna attīstībā ar rotaļu palīdzību, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!


play doh„Play-Doh” sērijas „Shape and Learn” krāsu un formu rotaļkomplekts ir paredzēts bērniem no divu gadu vecuma. Šis universālais komplekts ļauj bērniem iepazīt krāsu un formu noteikšanu, saskaņošanu un salīdzināšanu, kas var veicināt tālāko izpratni par rakstu un virkņu veidošanu. Praktiska izpēte var palīdzēt attīstīt arī maņas un kustības, tostarp smalkmotoriku. Abpusējās griešanas veidnes var piedāvāt daudz jaunrades iespēju, lai uz paliktņiem pētītu lielu un mazu formu salīdzināšanu, saskaņošanu un citas interesantas iespējas. Izmantojot padomus kopīgai laika pavadīšanai, jūs varat aktīvi līdzdarboties, lai saskaņā ar norādījumiem pielāgotu katru nodarbību savam bērnam. Vienmēr ir labāk mācīties kopā!

 

Skaties, kādi ir jaunie "Play Doh" rotaļkomplekti!

play doh