Lielās bikses

Iesūtījusi Ineta Strautniece.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Kaspars jau iemācījies runāt. Arī iet uz podiņa bez problēmām, bet "aizspēlējies" un podiņa iešana piemirsusies. "Lielā darīšana" sanākusi biksēs. Mamma, protams, pikta, tīra dibenu un barās, ka Kaspars uzvedas kā maziņš. Uz to bērns lepni paziņo: "Kaspars izaugs liels un kakās lielās biksēs!"


Piedalies MARTA joku konkursā! Balvā:

CD ar 11 oriģināldziesmām, fonogrammām, dziesmu nošu pierakstiem un akordiem "Lielā ķeza"Izdevums galvenokārt adresēts pirmskolas un jaunākā skolas vecuma bērniem, viņu vecākiem un skolotājiem. Dziesmās, asprātīgos tekstos un jaukos, krāsainos zīmējumos šī grāmata māca saudzīgu un atbildīgu attieksmi pret dabu un kopdarba nozīmi. Dzejas stāstījums atskaņās un dziesmu teksti mazo lasītāju/klausītāju rosinās ieklausīties vārdu spēlē, attīstot ritma izjūtu, valodas veiklību un labskanību. 

Latvijas karte no "White Book". Izdevuma mērķis ir rosināt interesi par Latviju un atainot tās vēstures, kultūras, dabas un atpūtas vietu daudzveidību un unikalitāti. Kartē iekļauti latviešu rakstnieku, mūziķu un citu nozīmīgu vēsturisku personu un sabiedrisko darbinieku memoriālie muzeji, Latvijas pilis un muižas, dabas takas un nacionālie parki, lielākie ezeri un augstākās virsotnes, kā arī atpūtas parki un daudz citu interesantu vietu.

Grāmatas no dažādām izdevniecībām. Pavasarīgi izdevumi lieliem un maziem. 

Reklāma
Reklāma

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Marta konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 1. aprīlim (ieskaitot).