Kur pazuda Elīna?

Iesūtījusi Signe Treinovska.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

​Joks iz dzīves. Tā nu gadījās, ka mammai [ t.i ] man nācās doties uz slimnīcu, un tētis uz sitiena nevarēja atbraukt no darba, jo remontēja mašīnu. Bērnus pieskatīt atstāju kaimiņtantei. Viņa nāca pie mums. Atstāju vīra telefona numuru un varēju doties.

Ap astoņiem vakarā zvana vīrs: "Zini, kas tikko kā notikās?" Es: "Nu, kas?" Vīrs: "Elīna pazudusi bija." Es, kā zinādama, atjautāju, kur tad bija? Zem gultas? Vīrs: "Jā! Kā Tu zināji?" Vīrs turpina stāstīt: "Kaimiņtante zvana un saka, ka bērns pazudis, nu nekādi nevarot atrast, laukā viņa tiešām nevarēja iziet, jo tad kaimiņtante to redzētu. Tad nu tika pārmeklēts viss dzīvoklis. Bet še kur re ku, mazā māsa stāsta un rāda uz lielo gultu. Es paskatos! UN jā Elīna zem gultas uz mammas trenežieri aizmigusi."

Lieki piebilst, ka tika meklēta aptuveni pusstundu.

 

Reklāma
Reklāma

 

Marta mēneša labāko joku atbalsta:

Latvijas Leļļu teātris ar kādu no izrādēm visai ģimenei (4 gb).

Gudro Sievu skola, dāvājot bizīšu pīšanas nodarbību 14 LVL vērtībā. Par nodarbību vairāk lasi ŠEIT!

Apgāds "Zvaigzne ABC", dāvinot grāmatas: "Stounhendžas mantojums" (cena grāmatnīcā - 8,99 LVL), zīmēšanas skolas izdevums "Manga. Burvju meitenes" (cena grāmatnīcā - 5,51 LVL); brīnišķīga grāmata mazajiem "Bubulis un Bubulēns" (cena grāmatnīcā - 3,99 LVL).