Pirmie bērna joki

Iesūtījusi Sanita Vijupe.

Foto no ģimenes arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no ģimenes arhīva.

Mūsu ome bieži tēti sauc par Karali, jo viņš virtuvēs visu laiku sēž ar klēpjdatoru pie galda. Vienu dienu Gustavs (2 gadi un 7 mēneši) skatās gultā multenes un ēd kartupeļu pankūkas. Nāk tētis istabā un jautā: "Kā iet?" Gustavs: "Atnes dzert!" Tētis: "Tu esi karalis?" Gustavs: "Nē. Gultā datora nav!"


Gustavs (2 gadi un 7 mēneši) kādu rītu pamostas un miegaini saka: "Jāgaida Ziemassvētki. Lielā mašīna būs dāvanā." Tētis prasa: "Kas tad tev to apsolīja?" Gustavs: "ZIEMASSVĀTKS!"


Tētis uzliek AC/DC "Highway to help" dziesmu pie brokastu galda. Mamma un tētis krata galvu mūzikas ritmā un saka, ka tā jādara, kad klausās tādu mūziku. Dēls (2 gadi un 10 mēneši) skatās uz mums un arī nedaudz pakrata. Tad mamma pieceļas kājās no glada un parāda ar saviem pusgarajiem matiem, kā tad ir jākrata galva. Dēls iesaucas: "Mamma slima!?"


Tētis rāda youtube video ar krievu armijas smagajām mašīnām. Kadros parādas arī armijas karavīri. Gustavs (2 gadi un 10 mēneši) iesaucas: "Redzi, CIRKS!"



Marta mēneša labāko joku atbalsta:

Latvijas Leļļu teātris ar kādu no izrādēm visai ģimenei (4 gb).

Reklāma
Reklāma

Gudro Sievu skola, dāvājot bizīšu pīšanas nodarbību 14 LVL vērtībā. Par nodarbību vairāk lasi ŠEIT!

Apgāds "Zvaigzne ABC", dāvinot grāmatas: "Stounhendžas mantojums" (cena grāmatnīcā - 8,99 LVL), zīmēšanas skolas izdevums "Manga. Burvju meitenes" (cena grāmatnīcā - 5,51 LVL); brīnišķīga grāmata mazajiem "Bubulis un Bubulēns" (cena grāmatnīcā - 3,99 LVL).