"Bambino Mio" – draudzīgs mazulim un dabai

Daudziem no mums bērna piedzimšana liek rūpīgāk izvēlēties lietas, ko iegādājamies un lietojam ikdienā. Bieži vien šīs rūpes aprobežojas ar vienkāršiem jautājumiem – piemēram, neiegādāties rotaļlietas, ko bērns var norīt, glabāt ķīmijas preces tā, lai bērns tās nevar aizsniegt.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vecākiem, kuri rūpējas un interesējas par savu bērnu, īpaši par tiem, kuri ir daudz jūtīgāki pret dažādām ķīmiskajām vielām, tiek dota iespēja iegādāties un lietot ekoloģiskos mazgājamos līdzekļus un mitrās salvetes. Vienlaikus risinot arī ekoloģisko problēmu, jo puse no jūrā nonākušajiem fosfora savienojumiem rodas no mazgāšanas līdzekļiem, kuri rezultātā izraisa to, ka ūdenstilpnes tiek pārmēslotas ar slāpekļa un fosfora savienojumiem, kas izraisa aļģu savairošanos, bet pēc tam masveida atmiršanu, pūšanu, skābekļa deficītu.


Mēs izmantojam zemes resursus, lai dzīvotu. Tāpēc mums vajag atrast iespējas kā apmierināt mūsu vajadzības un celt mūsu dzīves kvalitāti, nenodarot ļaunumu videi un neierobežojot citu cilvēku iespējas apmierināt savas vajadzības nākotnē. Lai arī mēs nevaram bērnus pasargāt no visiem modernās pasaules dzīves draudiem, ir daudzas vienkāršas lietas, ko mēs kā vecāki varam darīt, lai nodrošinātu sava bērna labsajūtu un labklājību. Arī lietojot dabiskas kokvilnas šķiedras mazgājamos autiņus. Tādejādi gan pasaudzējot mazuļa veselību, gan arī mūsu kopīgo dzīves telpu – apkārtējo vidi un jūru.

Ar ko mazgāt bērna veļu?
Mio Fresh ir unikāls produkts. Tas ir pirmais lietotājam un videi nekaitīgs, biosairstošs autiņu tīrāmais līdzeklis. Tā antibakteriālā, baktericīdā iedarbība mazgāšanas laikā iztīra, atsvaidzina un aromatizē autiņus, kā arī mazina nepieciešamību mazgāt tos karstā ūdenī vai mērcēt. Tas ir ideāls līdzeklis jūsu mazuļa autiņu un drēbju mazgāšanai. Hipoalerģisks un enzīmus nesaturošs – īpaši draudzīgs jūsu mazuļa maigajai ādai, kā arī ekonomisks. Mazgāšanas līdzeklis ir ne tikai pilnībā biosairstošs, bet arī atbilst augstākiem standartiem nekā pieprasīts ES normatīvos, nesatur hlora balinātāja reaģentus un fosfātus. Garantē minimālu ietekmi uz vidi. Ir zināms, ka daudzi komponenti, kas ir tradicionālo mazgāšanas līdzekļu sastāvā, slikti ietekmē bērniņus – izraisa ādas saslimšanas, elpošanas problēmas un hiperaktivitāti. To skaitā ir: enzīmi, sintētiskās smaržvielas, hlora balinātāji un krāsvielas. Mio Fresh autiņu tīrāmais līdzeklis nesatur augstākminētās vielas.

Kāpēc kokvilnas autiņi?
Ekoloģiskie ieguvumi, lietojot kokvilnas autiņus:
Tiek saudzēta apkārtējā vide - 4% no sadzīves atkritumiem sastāda vienreizlietojamie autiņi, kas ir aptuveni 6500 gabali. Tos izlieto, izaugot vienam mazulim. Apkārtējā vidē tie saglabājas apmēram 200-500 gadus. Autiņu iepakojums ir no bioplastmasas (materiāls pilnībā dabā sadalās laikā no 60 dienām līdz 5-6 gadiem).
Medicīniskie ieguvumi, lietojot kokvilnas autiņus:
Kokvilna elpo un ļauj elpot arī mazuļa ādai, palīdzot uzturēt pareizu temperatūru.
Salocītais platais autiņš mazulim nodrošina pareizu gūžas saišu attīstību.
Mazina paaugstinātas jutības un alerģisko reakciju risku. Kokvilnai piemīt dabīga absorbētspēja, tādēļ jūsu mazuļa maigajai ādai nenāksies saskarties ar ķimikālijām vai gēliem, kas mākslīgi paaugstina autiņa absorbējamību. Kokvilna ir ļoti mīksta un jūsu bērniņš vienmēr jutīsies komfortabli.
Ekonomiskie ieguvumi, lietojot kokvilnas autiņus:
Kokvilnas autiņus var lietot atkāroti, tādēļ tie ir ievērojami ekonomiskāki par vienreizlietojamajiem autiņiem. Jūsu ietaupījums būs vēl lielāks, ja tos pašus autiņus lietos arī jūsu nākamais bērniņš. Izdevumi par vienreizlietojamiem eko-autiņiem ~2000L; par vienreizlietojamiem autiņiem ~1000Ls; par BambinoMio kokvilnas autiņiem ~500Ls. Apmēram ½ gadu ātrāk mazulis patstāvīgi sāk iet uz podiņa.

Ražotājs ir saņēmis 23 patērētāju piešķirtās godalgas sekojošās kategorijās:
Atkārtoti lietojamo autiņu sistēma.
Veiksmīgākais pirkums.
Videi draudzīgākais produkts.

Mitrās salvetes Mio Wipes
To sastāvā ir kumelīšu, alvejas un lavandas ekstrakts.
Nesatur hloru, alkoholu, smaržvielas.
Piemērotas jutīgai ādai.
Biosairstošas.
Iepakojumā 40 salvetes.

 

Reklāma
Reklāma

Vairāk lasi: www.bambinomio.com


/REKLĀMAS PROJEKTS/