Teātra izrāde kāzās

„Manās kāzās tika iestudēta ludziņa par Antonu un Saulcerīti. Viņi bija viens otrā iemīlējušies. Kādā naktī Antons vēlējās doties pie Saulcerītes, bet tumsā apmaldījās. Viņš lūdza palīdzību Kokiem, Pūcei, Mēnesim,” pieredzē dalās mammam.lv/tetiem.lv reģistrētā mamma Sanita Balceraite.

Foto no ģimenes arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no ģimenes arhīva

Izrādes veidošanā tika iesaistīti visi viesi, izņemot jaunlaulātos, jo luga bija dāvana no viesiem. Teksti tika izdomāti uz vietas, ja kāds pārteicās, tad tas lugā tieši iederējās. Šādos gadījumos var vienkārši aktieriem izstāstīt galveno sižeta līniju, lai ir nedaudz vienota darbība.

 

 

 

 

Foto: (no kreisās) Zirgs, Pūce, Saulcerīte.

Tēlu apģērbi  gan tika izgatavoti iepriekš. Piemēram, zirgs tika izgatavots no slotas kāta un tam pašūdinātas galvas. Mēnestiņam bija no krāsainā kartona izgatavots galvas rotājums. Saulcerītei bija sagatavota cepurīte ar matiem, tāpat iepriekš bija sagatavotas maskas Pūcei un Vilkam. Koki bija nolauzti zari, kurus turēja aktieri rokās. Ar pārējiem tērpiem, ja nu kas bija aizmirsies, improvizējām uz vietas. Ieteicams par to jau iepriekš padomāt un sagatavot dažādu apģērbu un atribūtu maisu.

                          

 

Reklāma
Reklāma

                                         Foto: (no kreisās) Vilks, Fotogrāfs, Mēness.

Lomas: 
Saulcerīte (mums šo lomu tēloja puisis) 
Antons (mums šajā lomā iejutās meitene)
Antona zirgs
Pūce
Mēness
Fotogrāfs
Vilks
Koki
Lomas, protams, katrs režisors var izdomāt pats un, protams, arī sižeta līniju!

 

 

Foto: (no kreisās) Saulcerīte, Antons, Zirgs.



Foto: Jaunais pāris un visi izrādes dalībnieki.

 

Savu kāzu vai vecmeitu/vecpuišu ballītes pieredzi iesūti šeit!