Meklē aculieciniekus traģiskajai avārijai Nīcā, kur bojā gāja sieviete un viņas mazgadīgās meitas

27.jūnijā ap pulksten 16:50 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Nīcas novadā, Nīcas pagastā uz autoceļa A11 ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Policija aicina atsaukties notikušā aculieciniekus.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Noskaidrots, ka negadījumā iesaistīta automašīna "Opel" un kravas transportlīdzeklis "Volvo". Sākotnējā informācija liecina par to, ka sieviete, vadot automašīnu "Opel" pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ iebrauca pretējā braukšanas joslā, kur notika sadursme ar automašīnu "Volvo".

Negadījumā gāja bojā visi automašīnā "Opel" esošie – sieviete un divas viņas mazgadīgās meitas. Automašīnas "Volvo" vadītājs negadījumā nav cietis un, veicot alkohola pārbaudi, promiles neuzrādījās – vīrietis nav bijis alkohola reibumā.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Liepājas iecirknī par notikušo ir uzsākts kriminālprocess un izmeklēšanā noderētu aculiecinieku sniegtā informācija. Aicinājums atsaukties ikvienu, kurš var sniegt izmeklēšanai noderīgu informāciju, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Reklāma
Reklāma

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smaga avārija notikusi uz A11autoceļa, pie Grīnvaltiem, šoseja bloķēta, vairāk lasi sadursme.lv #latvija #csnglatvija #avarija #paldiessekotajam

A post shared by Sadursme (@sadursme) on