Vecāki Liepājā aicināti piedalīties informatīvā nodarbībā par bērna mutes dobuma veselību

Sākot ar 2020. gada janvāri Liepājas pirmsskolu un sākumskolu izglītības iestādēs audzēkņu vecākiem būs iespēja piedalīties bezmaksas informatīvā nodarbībā par bērnu uztura paradumiem un to ietekmi uz mutes dobuma veselību.

Nodarbības tiek organizētas sadarbībā ar Liepājas Reģionālās slimnīcas atbalsta fondu un nodarbības vada sertificēts zobu higiēnists.

FOTO: Shutterstock.com

Nodarbības tiek organizētas sadarbībā ar Liepājas Reģionālās slimnīcas atbalsta fondu un nodarbības vada sertificēts zobu higiēnists.

Nodarbību laikā vecāki tiks iepazīstināti ar informāciju par uztura ietekmi uz zobu veselību, pareizu mutes dobuma higiēnu atbilstoši bērna vecumam, par zobu uzbūvi, piena un kaula zobiem, zobu tīrīšanas metodēm bērniem, kā arī vecāks savam bērnam varēs saņemt smilšu pulkstenīti, lai turpmāk varētu sekot līdzi bērna zobu tīrīšanas ilgumam. 


Nodarbības tiek organizētas sadarbībā ar Liepājas Reģionālās slimnīcas atbalsta fondu un nodarbības vada sertificēts zobu higiēnists. Nodarbības tiks organizētas darba dienu vakaros. Par iespēju piedalīties nodarbībā interesēties, zvanot pa tālruni 26 591 363 (Indra Grase, Liepājas Reģionālās slimnīcas atbalsta fonda vadītāja) vai interesēties izglītības iestādē.

 

Visas nodarbības tiek finansētas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2/16/I/088 “Liepāja.Vesels.Aktīvs.Laimīgs” ietvaros. 
Papildu informācija www.liepaja.lv/veseliba vai zvanot Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas Vides, veselības un sabiedrības līdzdalības daļai pa tālruni 634 04 747.

Reklāma
Reklāma

Liepājas logo