Jautrākās bērnu ballītes notiek Ruukki pludmales centrā

Iemīļotais pludmales centrs “Brazīlija” šoruden ir atvērts jaunās telpās “Lavandās”, Mārupē un mainījis nosaukumu uz “Ruukki” pludmales centrs, taču visjautrāko bērnu ballīšu ziņā nekas nav mainījies - tās joprojām notiek pie mums!

Bērnu ballītes aktivitāšu programma tiek pielāgota dalībnieku vecumam atbilstošām interesēm

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērnu ballītes aktivitāšu programma tiek pielāgota dalībnieku vecumam atbilstošām interesēm

Ja vēlies visus pārsteigt ar īpašu, atmiņā ilgi paliekošu bērnu ballīti, tad nāc svinēt svētkus pie mums – Eiropā modernākajā iekštelpu pludmalē!

Mums ir daudz interesantu un aizraujošu ideju! Atbilstoši Tavām vēlmēm un plānotajam budžetam, piedāvāsim piemērotāko bērnu ballītes programmu, lai svētki būtu īpaši un neaizmirstami.

 

Bērnu ballītes aktivitāšu programma tiek pielāgota dalībnieku vecumam atbilstošām interesēm.

Standarta pasākuma programma (bērniem no 7 līdz 15 gadiem)
Pasākuma programma iespējama ar sportisku un rotaļu ievirzi atbilstoši ballīšu dalībnieku vecumam. Piedāvājamo spēļu klāsts sākot no bērndārznieka līdz skolniekam un beidzot ar pusaudžiem piemērotām izklaidēm. Kā jau svētku dienā pienākas, ballītes dalībniekiem paredzēti īpaši našķi - mūsu Ruukki pludmales centra gardā cukurvate. Kopējais ballītes ilgums paredzēts 3 stundas - pirmās divas stundas tiek pavadītas animatoru vadībā aktivitātēs Ruukki pludmales centra smilšu laukumā, bet trešo stundu ballītes dalībnieki pavada pie svētku galda, izklaidējoties kopā ar saviem viesiem un spēlējot galda spēles.

 

 

Akrobātiskā ballīte kopā ar Street Warriors (bērniem no 7 līdz 15 gadiem)
Īpaši domāta bērniem un jauniešiem, kuriem patīk izmēģināt jaunas vēl neapgūtas sportiskas iemaņas, kuri ar sportu ir uz TU. Ja esi tāds, kuram patīk izaicinājumi, tad pasākums domāts tieši Tev! Kopējais ballītes ilgums paredzēts 3 stundas - pirmās divas stundas tiek pavadītas animatoru vadībā aktivitātēs smilšu laukumā. Trešo stundu bērni pavada vecāku uzraudzībā pie svētku galda. Katram bērnam dāvanā mūsu Ruukki pludmales centra gardā cukurvate. 

 

Reklāma
Reklāma

Mazo ķiparu ballīte (bērniem no 1 līdz 6 gadiem)
Nāc un darbojies ar savu atvasīti smiltiņās! Šī ballīte būs piemērota pašiem mazākajiem. Programmā iekļautas aktivitātes smilšu laukumā, gan ārpus tā. Rotaļas un spēles tiek pielāgotas bērnu vecumam. Kopējais ballītes ilgums paredzēts 3 stundas - pirmo stundu kopā ar animatoru bērni pavada ārpus smilšu laukuma, tiek apgleznotas sejiņas, locīti baloni un bērni var cienāties ar gardo cukurvati. Otrā stunda tiek pavadīta smilšu laukumā spēlējot spēles un rotaļas. Veiksmīgas programmas īstenošanai ļoti svarīgs būs arī vecāku atbalsts un iesaistīšanās. Trešo stundu bērni pavada vecāku uzraudzībā pie svētku galda.

 

 

Rīkojot bērnu ballīti jaunajā “Ruukki” pludmales centrā par svētku galda cienastu parūpēsies veselīgā dzīvesveida kafejnīca “Coco Cafe”. Šeit tiek piedāvāts gards ēdiens, kas nesatur piena produktus un kviešu miltus. “Coco Cafe” sper soli tālāk un piedāvā veselīgo uzkodu plates, smūtījus, bezgrēka našķus, burgerus un spēka bļodas visām gaumēm – gan veģetāriešiem, gan gaļēdājiem. 


Svarīgi piebilst, ka “Coco Cafe” filozofija balstīta videi draudzīgā darbībā, kam rūp planētas nākotne, tāpēc šeit nesastapsiet plastmasas kokteiļu salmiņus, vai traukus.

Sazinies ar pasākumu koordinatoru, lai rezervētu bērnu ballīti savai atvasei jau tagad!

Zvani vai raksti - mēs par visu parūpēsimies!
☎ +371 25448831; pasakumi@brazil.lv