Lidojumus no Rīgas sāks jauna zemo cenu aviokompānija

Vasaras sezonā lidojumus no lidostas "Rīga" sāks "Air France-KLM" grupas zemo cenu aviokompānija "Transavia", informēja AS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" pārstāve Laura Karnīte.

 

FOTO: Shutterstock.com

Ceļotāji ar "Transavia" gaisa kuģiem no Rīgas uz Orlī lidostu Parīzē varēs doties divas reizes nedēļā - trešdienās un sestdienās. Lidojumus no Rīgas aviokompānija sāks 2020.gada 29.martā.

"Apsveicot "Transavia" ar ienākšana lidostā "Rīga", vēlos norādīt, ka tā ir ne tikai vēl viena lieliska iespēja mūsu pasažieriem atklāt Francijas galvaspilsētu ar tās kultūras un vēstures bagātībām, bet arī dod ceļotājiem iespēju izmantot šīs aviokompānijas gandrīz 60 galamērķu plašo maršrutu tīklu Eiropā un Vidusjūras valstīs," norādīja lidostas "Rīga" valdes priekšsēdētāja Ilona Līce.

"Transavia" piedāvā vairāk nekā 100 galamērķus no Francijas (Orlī, Nante un Liona) un Nīderlandes (Amsterdama, Roterdama, Eindhovena un Groningena) lidostām uz Eiropas un Vidusjūras valstīm. 2018.gadā "Transavia" pārvadāja 15,8 miljonus pasažieru.

Starptautiskā lidosta "Rīga" ir lielākais aviosatiksmes mezgls Baltijas valstīs. 2018.gadā lidostā "Rīga" apkalpoja 7,056 miljonus pasažieru, kas ir par 15,7% vairāk nekā 2017.gadā.

Reklāma
Reklāma

No lidostas "Rīga" ziemas sezonā iespējams doties uz gandrīz 80, bet 2018.gada vasaras sezonā - uz 100 galamērķiem, ko nodrošina 19 aviosabiedrības.

 

No portāla Jauns.lv