Un kurš ir tavs absolvents? Konkursa uzvarētāji

Izlaidumu laiks ir klāt, tāpēc izsludinājām konkursu, kurā ir trīs uzvarētāji. Balvās - dāvanu komplekti no nacionālā dāvanu eksperta Latvijā - Lieliska dāvana. Viens, kam jāsveic bērnudārza vai pamatskolas absolvents. Otrs, kam jāsveic pamatskolniece vai vidusskolniece, un trešais - kam jāsveic augstskolas absolvents.
Gan mazais bērnudārznieks un pamatskolnieks, gan vidusskolnieks un augstskolas absolventi ir paveikuši tiiiiik daudz!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Gan mazais bērnudārznieks un pamatskolnieks, gan vidusskolnieks un augstskolas absolventi ir paveikuši tiiiiik daudz!

Izlaidums ir tāds notikums, ar kuru beidzas kāds dzīves posms un sākas nākamais. Tik daudz jau ir paveikts un tik daudz kas vēl priekšā! Gan mazais bērnudārznieks un pamatskolnieks, gan vidusskolēns un augstskolas absolventi ir paveikuši tiiiiik daudz! Tāpēc mēs kopā ar nacionālo dāvanu ekspertu ''Lieliska dāvana'' trīs laimīgajiem dāvinām īpašus dāvanu komplektus.

 

  1. PAMATSKOLĒNS | Šajā nominācijā sveicam Gitu Rudeni-Azubeli, kura ir mamma saviem trīs brīnišķīgajiem bērniem. Dēls Kristers šogad beigs 9. klasi, kuram, kā mamma stāsta, nākotnes plāni saistās ar stilu, modi vai stjuarta profesiju. Pati Gita, lai gan reiz ir vēlējusies kļūt par bērnudārza audzinātāju, šobrīd strādā ar to nesaistītu darbu, atstājot audzinātājas profesiju kā sapni.
  2. BĒRNUDĀRZNIEKS | Šajā nominācijā laimējusi ir Svetlana Kravčinska. Sākumā viņa, kā jau liela daļa bērnu, vēlējusies kļūt par bērnudārza audzinātāju, jo licies, ka audzinātājas var darīt visu, ko grib un viss ir atļauts. Svetlanas domas mainījušās, kad devusies ciemos pie vecmāmiņas (ekonomistes) uz darbu. Bērna acīm raugoties, šķitis, ka visiem vienmēr ir jautri, visi dzer kafiju un smaida. Tā nu Svetlana patiešām ir kļuvusi par smaidīgo ekonomisti. :) Šogad viņa sveiks savu bērnudārznieku.
  3. VIDUSSKOLĒNS | Šajā nominācijā dāvanu savam vidusskolniekam saņem Kristīne Štāle, kura bērnībā ir vēlējusies kļūt par dziedātāju.

Reklāma
Reklāma

Lai jauks izlaidumu laiks! Sveicam konkursa uzvarētājus:) Lai uzzinātu par balvu saņemšanu, lūgums rakstīt uz agnese@mammam.lv.