Māmiņas parāda, kā pēc dzemdībām patiesībā izskatās sievietes ķermenis, taču saņem tūkstošiem negatīvu komentāru

Četras jaunās māmiņas, kuras brīvajā laikā blogo sociālajos tīklos, uzņēmušas kopīgu fotogrāfiju, parādot, kā patiesībā izskatās sievietes ķermenis neilgi pēc dzemdībām. Lai arī sievietes ar šiem attēliem vēlējušās veicināt pozitīvismu, par šāda veida fotogrāfijām negatīvi izteikušies tūkstošiem cilvēku.

 

Drosmīgās sievietes nekautrējās atklāt, kā izskatās viņu ķermeņi pēc dzemdībām

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Drosmīgās sievietes nekautrējās atklāt, kā izskatās viņu ķermeņi pēc dzemdībām

Fotogrāfijā redzamās sievietes ir jaunās māmiņas, kas iepazinās, piedaloties kopīgos projektos sociālajos tīklos. Aprīļa beigās visas šīs sievietes satikās konferencē, kas paredzēta māmiņām-blogerēm, un tieši tad viņas nolēma, ka vajadzētu uzņemt fotogrāfijas, ar kurām parādītu citiem, kā sievietes ķermenis pēc dzemdībām izskatās patiesībā.

"Katrai no mums ir sava pēcdzemdību pieredze un mēs esam iemācījušās pieņemt savus ķermeņus pēc dzemdībām," intervijā rīta raidījumam "Good Moorning America" stāsta māmiņa Desirija. "Es personīgi iznēsāju trīnīšus un mans ķermenis ir ļoti mainījies. Pagāja ilgs laiks līdz atkal sāku savu ķermeni pieņemt."

Publicējot attēlus, daudzi sociālo tīklu lietotāji uzslavēja jaunās māmiņas par drosmi un dalījās ar tiem tālāk, taču tika izteikti arī daudzi negatīvi komentāri. 

"Vai šī ir reklāma, kas parāda, kāpēc sievietei vajadzētu veikt tauku atsūkšanu?" komentārā pie fotogrāfijas raksta kāds sociālo tīklu lietotājs.

"Šādi ieraksti man traucē," raksta vēl kāds. "Nemēģināt zaudēt svaru ir katra paša izvēle!"

Lai arī rupjus un aizskarošus komentārus par saviem augumiem sievietēm patīkami dzirdēt nebija, Desirija uzsvērusi, ka šie komentāri padarījuši viņas tikai stiprākas.

Reklāma
Reklāma

"Mūs tas neapturēs," norāda jaunā māmiņa. "Es varētu saņemt vēl tūkstošiem negatīvu komentāru un tas mani tik un tā neapturētu dalīties ar šīm fotogrāfijām un ziņu, lai informētu sievietes visā pasaulē. Brīdī, kad saņem komentāru, kurā vēstīts, ka šis ieraksts kādam ir palīdzējis, tu saproti, kas tas ir tā vērts." 

 

No portāla Jauns.lv

Saistītie raksti