Lūgums palīdzēt savākt naudu Kristapa rehabilitācijai!

Arī šogad ir paredzēti rehabilitācijas kursi Kristapam. Tāpēc esam spiesti lūgt līdzcilvēku atbalstu, lai apmaksātu rēķinus. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

KristapsTuvojas Kristapa rehabilitācijas laiks, bet rēķina atmaksai trūkst līdzekļu. No sirds lūdzam palīdzēt ikvienu mazajam Kristapam, lai varam atmaksāt rehabilitācijas rēkinu. Ja nevarat palīdzēt finansiāli lūdzu dalamies ar ziņu! Kristapiņa šī gada pirmās rehabilitācijas laiks būs no 23.aprīļa līdz 5.maijam.

Kristaps ģimenē ir otrais bērns. Viņa diagnoze ir BCT spastiska tetraperēze, simtomātiska epilepsija. Epilepsijas lēkmes Kristapam vairs nav. Šobrīd Kristapiņam ir 6 gadi. Mazais Kristaps dzīvo Talsu novadā. Kristaps apmeklē speciālo bērnudārzu "Kastanītis" Talsos. Kristapam grūtības sagādā vāji attīstītā sīkā roku motorika, līdz ar to visi darbiņi ar rokām neveicas. Kristapiņš vēlas runāt, bet nespēj. Ja Kristaps iemācītos runāt, atrisinātos daudzas problēmas, viņš varētu pateikt savas vēlmes, kā arī staigāšana atvieglotu viņa dzīvi varētu iet un izzināt pasauli, rotaļāties kopā ar lielo brāli. Šobrīd tas notiek ar sejas vaibstiem, cenšamies viņu izprast. Ārpus bērnudārza Kristaps apmeklē ergoterapeitu, reitterapiju, fizioterapiju, masāžas. Kristaps jau vairākkārt ar ziedotāju palīdzību ir izgājis rehabilitācijas kursus Slovākijā Adeli centrā un delfīnterapiju Minskā. Pēc rehabilitācijas kursiem ir uzlabojumi Kristapa veselības stāvoklī. Kristapam ir mazinājies muskuļu tonuss. Palielinājies muskuļu spēks. Kristaps ir kļuvis dzīvespriecīgāks, emocionālāks, labāk noturas dažādās pozīcijās. Ir attīstījusies sapratne. Lai Kristapiņš turpinātu atveseļoties un turpinātu attīstīties ir nepieciešami rehabilitācijas kursi arī 2018 gadā. Lai nodrošinātu arī 2018. gadā Kristapiņam 2 rehabilitācijas kursus Slovākijā Adeli centrā nepieciešami 8196,24 EUR (viens rehabilitācijas kurss izmaksā 4098,12 EUR) un 1 delfīnterapijas kurss Baltkrievijā Minskā 1,300EUR. Kopā 9496,24 EUR. Šāda nauda mums ģimenē nav, lai segtu rehabilitācijas izdevumus, tāpēc tiek lūgts līdzcilvēku atbalsts.

Ja varat palīdzēt, lūgums ziedot:

Inga Lazdāne

SWEDBANK LV98HABA0551023851620

SEB LV16UNLA0050009241171

Reklāma
Reklāma

CITADELE LV06PARX0006057090001

Maksājuma mērķis: Kristapa ārstniecībai 2018. gadā

Pateicamies Engures vidusskolai, kas arī šogad labdarības tirdziņā iegūtos līdzekļus ziedoja Kristapam.

Šobrīd trūkst 7814.40EUR. Dalāmies lūdzu ar ziņu, lai arī šajā gadā Kristaps var turpināt ārstēšanos.

Paldies visiem, kas atbalstīja Kristapiņu 2017 gadā!