Baranku bulciņas nelabojamiem sliņķiem-gardēžiem
Ikviens no mums zina, kas ir ĪSTS slinkums - tāds, kurš tev neļauj atbildēt pat uz drauga komentāru zem tavas jaunākās feisbuka bildes! Tāda slinkuma pakāpes ir arī šīs ''bulciņas''. Toties šo baranku-bulciņu garša gan nav noslinkojusi un godam pilda savu misiju!
                                                    FOTO: Mammamuntetiem.lv
Tavs launags: ikdienišķā kafijas krūze vienā rokā un otrā - pildītā baranka. Izklausās labi, vai ne?
Sastāvdaļas:
- 9 barankas
 - 3 paciņas biezpiena
 - 3 olas
 - 300 g cukura
 - kanēlis
 - magones
 - mandeļu skaidiņas
 - vaniļas cukurs
 - piens
 - 1 ēd.k. kartupeļu miltu (ciete)
 
Gatavošana:
- Barankas samērcē pienā.
 - Biezpienu sajauc ar cukuru, olām, vaniļas cukuru, kartupeļu miltiem.
 - Baranku viducī pilda biezpiena masu, pārkaisa trīs ar magonēm, nākošās trīs - ar kanēli un pēdējās ar mandeļu skaidiņām.
 - Cep 180 grādos gatavas!
 - Var pasniegt ar svaigu zemeņu mērcīti! :)
 

Recepte: Agita Gabrāne