Mīlestības vēstules. Sirsnīga akcija pieaugušajiem, dāvanas - romantiskas

Tu domā, ka mīlestības vēstules pieder tikai jaunajiem un neprecētajiem? Nē! Romantiski piedzīvojumi un notikumi ir nepieciešami ikvienam un jebkurā vecumā – tas ir priekšnosacījums vīra un sievas mīlestībai līdz kapa maliņai...

Romantika piedien ne vien kāzu dienā..! Uzraksti šodien vēstuli savam mīļotajam;) Foto iesūtījusi  Egija Kravcova, mammamuntetiem.lv lasītāja.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Romantika piedien ne vien kāzu dienā..! Uzraksti šodien vēstuli savam mīļotajam;) Foto iesūtījusi Egija Kravcova, mammamuntetiem.lv lasītāja.

Ģimenes kopābūšana ir vērtība. Bet ne mazāk būtiska ir vīra un sievas kopābūšana. Laiks, ko pāris velta tikai viens otram. Nedalītu uzmanību. Mīlestības mirkļus. 

 

Ģimenes portāls mammamuntetiem.lv un "Fonds Mammām un Tētiem" ir novērojis – šodien daudz runājam par ģimenes kopīgajām izklaidēm, un tas ir skaisti. Tomēr mammas un tēti nedrīkst aizmirst, ka bez darba un bērniem pastāv arī viņi – pāris. Vīrs un sieva. Vīrietis un sieviete. Un viņu attiecības, kas ir jāstiprina. Kurām nepieciešams laiks un sava telpa. 

 

Lai pievērstu mammamuntetiem.lv lasītāju un sabiedrības uzmanību pāra attiecību stiprināšanas nozīmei, izsludinām  akciju "Mīlestības vēstules". Aicinām uzrakstīt vienu mīlestības vēstuli savam mīļotajam, un iesūtīt to publicēšanai portālā mammamuntetiem.lv. 

 

Trīs redakcijas izvēlēto vēstuļi autori balvā saņems ielūgumus uz brīnišķās Latvijas blūza grupas  "Latvian Blues Band" koncertu "Sapņu fabrikā" un šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu no trauku un virtuves piederumu veikala RITO

 

ĪPAŠI! Labākās vēstules piedalīsies Mīlestības vēstuļu lasījumos, 8. martā, Rīgas Mākslas telpā.

 

Lai piedalītos mīlestības akcijā:

- uzraksti mīlestības vēstuli (tai ir jābūt tevis paša rakstītai!);

- akcijai iesūtītajai vēstulei jābūt ne garākai par vienu lapu jeb 3 000 rakstu zīmēm;

- iesūti vēstuli līdz šā gada 4. martam;

- ja vēlies, vēstulei vari pievienot arī ilustrāciju (zīmējumu, foto)

- iesūtot vēstuli, norādi savu kontaktinformāciju, kā arī to, vai vēlies, lai vēstuli publicē anonīmi;

- vēstules gaidīsim uz e-pastu redakcija@mammam.lv

 

 

Reklāma
Reklāma

Pat ja tu nebūsi to vidū, kas saņems solītās balvas, tev būs gandarījums – paša uzrakstītā Mīlestības vēstule...

 

PAR BALVĀM!

Trīs Mīlestības vēstuļu autoriem dāvanā ielūgumi uz starptautiski pazīstamākās Latvijas blūza grupas "Latvian Blues Band" lielkoncertu, kas notiks 20. martā "Sapņu fabrikā", Rīgā. Vairāk par koncertu un mūziķiem uzzini www.latvianbluesband.com.

Latvian Blues Band, blūza grupa no Latvijas.

 

BALVĀS ARĪ ŠAMPANIEŠA GLĀZES!

Un šiem trīs laimīgajiem akcijas uzvarētājiem balvas dāvā arī trauku un virtuves piederumu veikals RITO - šampanieša glāžu "Open-Up" komplektu (6gb.).

Glāzes šampanietim un dzirkstošajam vīnam.

"Open-Up" sniedz iespēju pilnībā izbaudīt vīna garšas un smaržas buķeti Šī glāze visvairāk piemērotas šampanietim vai dzirkstošajam vīnam. Smarža un garša ir perfekti koncentrētas, pateicoties sašaurinātajai glāzes augšējai daļai un padziļinātajai apakšējai daļai, kas speciāli veidota, lai veicinātu vīna burbulīšu kustību. Lai pilnībā izbaudītu vīna garšu, īpašā glāzes augšmala virza vīna malku uz mēles vidusdaļu.

 

"Open - Up" glāzes ir radītas no "Kwarx" materiāla:

- Pilnībā caurspīdīgs. Šķiet, ka "Kwarx" pilnībā pazūd, lai dotu iespēju novērtēt vīnu dažādās krāsu gammas.

Šīs glāzes ir viscaurspīdīgākās glāzes pasaulē, pateicoties vienkāršam faktam – tās ir pilnībā bezkrāsainas.

- Nekad nezaudē mirdzumu. "Kwarx" saglabā nemainīgu mirdzumu pēc jebkuras mazgāšanas reizes.

Spožums tika pārbaudīts laboratorijas apstākļos pēc vairāk kā 2000 mazgāšanas reizēm industriālajās trauku mazgājamās mašīnās.

- Ļoti liela izturība. "Kwarx" piemīt izcila izturība pret triecieniem ikdienas apstākļos.

Izturība ir panākta, īpaši savienojot glāzes kausu, kājiņu un pamatni, kā rezultātā tiek iegūta nevainojami līdzena virsma.

 

Ienāc www.rito.lv!