Sautēti augļi ar kanēli. Veselīgs našķis!

Veselīgs našķis. Jaunas garšas nianses ierastajiem augļiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

15 min., 4 porcijas

Augļus nomazgā. Nektarīnu un persikus pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Ābolam izgriež serdi, sagriež četrās daļās. Banānu nomizo un arī sagriež gabaliņos. Augļus saliek dziļākā pannā un 15 minūtes uz mazas uguns sautē. Taukvielas neliek, jo augļi cepoties sulu. Augļiem nedrīkst ļaut piedegt! Kad augļi sasautējušies, tiem pārkaisa kanēli un uzrīvē nedaudz muskatrieksta. Ēd siltus.

 

Iesaka uztura speciāliste Lolita Neimane

Recepte: Dienas Ēdieni - žurnāls visiem, kam baudu sagādā ēšana un ēdiena gatavošana

Reklāma
Reklāma

 

Sastāvdaļas

  • Persiki - 2.gab
  • nektarīns
  • Banāns
  • vīnogu ķekars
  • Ābols
  • sauja brūkleņu
  • Kanēlis
  • Muskatrieksts