Zane Daudziņa: Vai tavs dibens nav par lielu un krūtis par mazu?

Ar izrādi Tāda es esmu 24. septembrī izrāžu apvienība PANNA uzsāks jauno izrāžu sezonu. Pa vasaru uzkrājusi spēkus (bet ne liekos kilogramus!), aktrise Zane Daudziņa atkal analizēs sievietes būtību un tādu svarīgu jautājumu kā VAI TAVS DIBENS NAV PAR LIELU UN KRŪTIS PAR MAZU?

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Pēc izpārdotām izrādēm pavasarī Rīgā, Liepājā un Cēsīs aktrise Zane Daudziņa ar stand-up komēdiju Tāda es esmu rudens sezonā viesosies arī Tukumā, Jelgavā, Kuldīgā, Salaspilī, Ogrē, Talsos, Carnikavā, Jēkabpilī, Iecavā, Ventspilī un citur. Pilns izrāžu kalendārs atrodams izrādes mājas lapā www.tadaesesmu.lv.


Izrāde ir komiski nopietns mēģinājums celt sievietes pašapziņu, kur līdzās epilācijai, celulīta krēmiem, masāžām, diētām un daudziem citiem ieročiem cīņā par skaistumu, galvenajā lomā esam mēs – lieliskās SIEVIETES.


Tāda es esmu ir otrā izrāžu apvienības Panna producētā izrāde. Trešo sezonu uz skatuvēm Rīgā un Latvijā turpinās izrāde Tētis – komisks stāsts par vīrieša būtību un emocijām laikā, kad viņš kļūst par tēvu (lomās – Jānis Jarāns vai Ainārs Ančevskis). 2010. gada pavasarī izrāžu apvienības producētais Tētis piedzīvoja arī pirmizrādi Lietuvā.


Pannas režisors ir Juris Rijnieks – stand-up žanra aizsācējs Latvijā, režisors ar lielu pieredzi radošu projektu un izrāžu  veidošanā un organizēšanā, vairāku Spēlmaņu nakts teātra balvu ieguvējs Latvijā, kā arī pasniedzējs ar vairāk kā desmit gadu pieredzi komunikācijas treniņu un intensīvo biznesa apmācību veidošanā un vadīšanā.

Reklāma
Reklāma

 

Izrāžu apvienība Panna izveidota 2008. gadā, lai iestudētu un producētu izrādes un pasākumus plašam skatītāju lokam Latvijā un Baltijā.

Ieskaties: www.tadaesesmu.lv