BIO2YOU akcija tikai augustā!

Vai zināji, ka mūsu kosmētiku ir novērtējuši arī profesionāli kosmetologi? Izmanto vasaras pēdējo mēnesi, lai sevi sakoptu pirms aktīvām rudens gaitām!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

AKCIJA

Augustā abos salonos Summer Touch ar BIO2YOU atbalstu nebijusi iepazīšanās cena procedūrām, kurās izmanto BIO2YOU organisko kosmētiku! Pačukstēšu, ka cilvēki jau šobrīd aktīvi izmanto šo piedāvājumu, par ko esam saņēmuši milzumdaudz pozitīvu atsauksmju, tāpēc nenoguli — izmanto un izmēģini BIO2YOU profesionāli veikto procedūru ar 60% atlaidi arī Tu!

Atlaide: 60%

Akcijas cena par procedūru: Ls 15


Kur?

Reklāma
Reklāma

Summer Touch salonos:
t/p Alfa (tel: 67071644) un t/c Panorama Plaza, Lielirbes 17a (tel: 6015223). Pieraksts arī internetā: http://www.summertouch.lv




Jau rudenī mūsu profesionālo kosmētiku piedāvāsim skaistumkopšanas saloniem, un arī citos salonos būs pieejamas BIO2YOU procedūras.

PROGRAMMA BALTIC MAILS
Mūsu produkti jau nopērkami Air Baltic lojalitātes programmas ietvaros www.BalticMiles.com. Aplūko šeit!

SERTIFIKĀCIJA
Kā jau esam minējuši iepriekš, mūsu dabīgā kosmētika ir ražota ICEA Eco-Bio sertificētā ražotnē, un šobrīd notiek arī pašu produktu Eco-Bio sertificēšana. Produkcijai ir jāveic neskaitāmi testi un pārbaudījumi, tāpēc gribam palielīties, ka šobrīd visi dermatoloģiskie testi jau ir pabeigti, un tie visi bija mums ļoti iepriecinoši!

PRODUKTU SASTĀVS
Esam lepni par mūsu produktu bioloģiski aktīvo sastāvu, par ko esam saņēmuši ļoti atzinīgus vārdus no ekspertiem. Vairāk par mūsu dabīgiem produktiem un to sastāvu lasi šeit!

AKTIVITĀTES
Kā jau parasti aktīvi piedalāmies dažādos sporta pasākumos: gan riteņbraukšanā, gan skvošā, gan pludmales volejbolā. Visas mūsu aktivitātes un bildes vari apskatīt šeit!

SEKO LĪDZI BIO2YOU JAUNUMIEM

www.bio2you.lv
@draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/bio2you
@TWITTER: http://twitter.com/BIO2YOU_

Ļoti gaidīsim Tavus ierosinājumus un komentārus uz mūsu karsto e-pastu: info@bio2you.lv.

Izbaudi skaisto laiku un neaizmirsti parūpēties par savu sejas ādu!