Piepildi skolas somu ērti un ātri!

Lai Jūsu ģimenei būtu ērtāk un ātrāk sagatavoties jaunā mācību gada uzsākšanai, e-veikals www.labakie.lv (“Baltijas Biroju Serviss”) ir izveidojis jau sakomplektētus skolas preču piedāvājumus.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Jums nevajadzēs lieki tērēt laiku, enerģiju, lai staigātu pa veikaliem, meklējot atbilstošas preces. Tikai daži klikšķi un Jūsu skolēns būs sagatavojies skolai. Esam sagatavojuši 2 piedāvājumus un Jums atliks tikai izvēlēties atbilstošāko un vēlamo:

  • BASIC – 19,99 EUR (pamatkomplekts skolas precēm mācību gadu atsākot)
  • PREMIUM– 29,99 EUR (pamatkomplekts skolas precēm mācību gadu atsākot ar iekļautām ergonomiskām un Premium kvalitātes precēm)

Pērkot komplektu, Jūs ietaupīsiet un tas būs lētāk kā katru preci atsevišķi iegādāt! Komplektos ietilpst galvenās skolas preces – burtnīcas, klades, līmes, vaska krītiņi, krāsainie zīmuļi, plastilīns, akvareļu krāsas, akvareļu zīmēšanas albums, aplikācijas papīrs, krāsainais kartons u. c. pamatlietas mācību gadu uzsākot. Savukārt trūkstošās preces varēsiet ērti piemeklēt no mūsu “Skolas sadaļas” sortimenta (piemēram, penāļus, skolas somas, apavu maisiņus u.c. preces).

Pēc pasūtījuma veikšanas vienosimies par ērtāko piegādes laiku un vietu! Piegāde 24 h laikā. Ja rodas jautājumi vai vajadzīga konsultācija, sazinieties ar e-veikala www.labakie.lv („Baltijas Biroju Servisa”) klientu konsultantiem un mūsu darbinieki palīdzēs izvēlēties piemērotāko komplektu un piemeklēt citas Jums vēlamās skolas preces.

Reklāma
Reklāma

Kontaktinformācija: info@labakie.lv, tel. 80205050

Vairāk par piedāvājumu http://www.labakie.lv/?nod_id=134106

Nāc un iepērcies!