Paklāji - mājīgumam, siltumam un dizainam

Mēs zinām, kā rotāt šo pasauli, lai padarītu to mīkstu, siltu un mājīgu, un mēs zinām, cik labi, kad mazās pēdiņas aiztipina pa pūkainu paklāju.

Siltumu Jums novēl www.dizainapaklajs.lv. Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Siltumu Jums novēl www.dizainapaklajs.lv. Publicitātes foto.

Mūsu interneta salons www.dizainapaklajs.lv piedāvā visdažādākos paklāju izmērus, visneparastākās paklāju faktūras, viskrāsainākos paklāju modeļus. 

Pie mums Jūs atradīsiet gan mazus, gan lielus, gan pūkainus, gan gludus paklājus, ar gariem un īsiem sariem, klasiskā un mūsdienīgā izpildījumā. Taisnstūra, apaļus vai ovālus - jebkādus. Izvēle ir Jūsu rokās, mēs parūpēsimies par visu pārējo. Mājas lapas ērtais interfeiss un draudzīgais personāls vienmēr palīdzēs Jums orientēties šajā daudzveidībā.

Katrs cilvēks ir individuāls ar savām idejām, lietu redzējumu un vēlmēm. Viena no iespējām parādīt savu redzējumu un sajūtas, ir veidojot vidi sev apkārt individuālā veidā - ar pašu veidotām detaļām. Interesantus un individuālus paklājus iespējams veidot sev, bērniem, radiem , draugiem, mājdzīvniekiem utt. Tie var būt arī durvju paklājiņi ar Jūsu izdomātu dizainu vai uzrakstu.

 

Paklājus pēc Jūsu idejas vai skices mēs varam veidot personalizējot tos ar uzrakstiem vai speciālām detaļām, kas saprotamas tikai Jums pašam vai jaunajam paklāja īpašniekam.

 

Reklāma
Reklāma

Materiāls visiem katalogā pieejamamjiem paklājiem ir kokvilnas, vilnas, polipropilēns, poliesters vai jaukts. Visi Turku paklāji ir izgatavoti ar "Van de Wiele" mašīnu, kas ir viena no pēdējā laika labākajām tehnoloģijām ar kādām izgatavo paklājus vadošie ražotāji.

 

Lai investētu kvalitātē, svarīgi pārbaudīt, ka paklājs nav ar pielīmētu pamatni, bet gan austs ar mašīnu vai rokām, pretējā gadijumā, to tīrot, paklāja pamatne atlīmēsies, paklājs nokalpos īsu brīdi un pat bojās grīdas materiālu. Citus padomus, ko ņemt vērā pirms paklāja iegādes, skaties ŠEIT!

 

Rodas jautājumi? Zvani 220 696 33

Jūs varat iepazīties ar mūsu paklāju paraugiem, novērtēt aušanas kvalitāti un dzijas maigumu, ierodoties pie mums Rīā Cementa ielā 12 (Iļģuciems).

Ieskaties: www.dizainapaklajs.lv