Pagarinām spēka recepšu konkursu līdz 2. aprīlim!

Piedalies Pavasara spēka recepšu konkursā un balvās saņem kompānijas “Walmark” bērnu vitamīnus Marsieši®! 

Kāda ir tavas ģimenes pavasara spēka recepte? Foto: Gatis Saukāns.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kāda ir tavas ģimenes pavasara spēka recepte? Foto: Gatis Saukāns.

Tehnisku iemeslu dēļ daļai dalībnieku nav bijusi iespēja piedalīties šajā konkursā. Tagad, kad tehniskās ķibeles novērstas, pagarinām recepšu iesūtīšanas termiņu. Receptes kopā ar bildēm gaidīsim līdz 2. aprīlim (ieskaitot).

Recepti un bildes pievieno ŠEIT vai sūti uz redakcija@mammam.lv.

 

 

Kas ir „Pavasara spēka recepte”? Tie var būt tavi mīļākie pavasara vitamīnu salāti, brokastis, kas dod enerģiju visam rītam, veselīgas uzkodas, gardas tējas recepte, kas palīdz pret saaukstēšanos, pavasara vitamīnu deva – uz palodzes izdiedzēts pirmais sīpolloks un daudzas citas garšīgas, veselīgas un vitamīniem bagātas ēdamas/ dzeramas lietas, kas dod spēku, mundrumu un enerģiju.


 

SKATIES RECEPTES UN IEDVESMOJIES!

Stilīgā arbūzu sviestmaize. Gatavo kopā ar mazo!

Ābolu pankūkas. Mazās Lauras videopadoms

Auzu pārslu cepumi

 

Dāvanas!

Trīs radošāko, atraktīvāko un vitamīniem bagātāko recepšu iesūtītājiem dāvanas no kompānijas “Walmark” bērnu vitamīniem Marsieši® – bērnu iecienītākie multivitamīni visā galaktikā! Marsieši® satur tikai dabīgas krāsvielas!

1. Vieta – Marsieši® vitamīni + Latvijas Leļļu teātra Dāvanu karte 20 Ls vērībā

2. Vieta – Marsieši®  vitamīni + Latvijas Leļļu teātra Dāvanu karte 10 Ls vērībā

3. Vieta  Marsieši® vitamīni + Latvijas Leļļu teātra Dāvanu karte 10 Ls vērībā

 

Reklāma
Reklāma

SKATIES MARSIEŠU VITAMĪNU BILŽU GALERIJU!

 

Marsieši® VITAMĪNU LĪNIJA  Bērniem no 3 gadu vecuma:

Marsieši® Imunactiv – vitamīnu un minerālvielu komplekss īpaši izveidots bērniem košļājamo tablešu veidā. Katra tablete satur svarīgo vitamīnu un minerālvielu dienas ieteicamo devu un citas aktīvās vielas. Turklāt Marsieši® satur unikālo četru vielu (beta glukāns, bioflavonoīdi, vitamīns C, cinks) kompleksu Imunactiv. 

Marsieši® ar inulīnu – vitamīnu, un minerālvielu komplekss ar meža ogu garšu. Papildus  bagātināti ar prebiotiķi – inulīnu, kas ir dabisks polisaharīds, ko veido dažādi augi. Prebiotiķis - viela, ko organisms pats nesašķeļ, bet to izmanto zarnu traktā esošās bifidobaktērijas. 

 

JAUNUMS

Marsieši® Gummy ar ehināceju - vitamīnu komplekss ar četru dažādu augļu garšām košļājamo pastilu veidā, kas satur svarīgu vitamīnu dienas ieteicamo devu. Turklāt tas satur Ehinācejas ekstraktu (Echinacea purpurea). Marsieši® Gummy ar ehināceju īpaši tiek rekomendēts vīrusu infekcijas un saaukstēšanās laikā. 

 

 

 

Bērniem no 1 gadu vecuma:

Marsieši® sīrups – vitamīnu un minerālvielu komplekss bērniem no 1 gada vecuma. Turklāt Marsieši® sīrups satur unikālo četru vielu (beta glukāns, bioflavonoīdi, vitamīns C, cinks) kompleksu Imunactiv®. 

Ieskaties: www.marsiesi.lv

 

/Ziņa publicēta 2013. gada 26. februārī

Papildināta 2013. gada 28. martā/