Stila pārvērtības mammamuntetiem.lv lasītājai Mairitai!

Sievietes vienmēr grib kaut ko uzlabot savā ārējā izskatā. Tā, kurai taisni mati, grib cirtas, tā, kurai zilas acis, kāro pēc brūnām, un tā bezgalīgi. Bieži vien mēs pat nenovērtējam dabas dotos jaukumus un skaistumu, kas mums ir. Portāls mammamuntetiem.lv piedāvāja ikvienai sievietei iesūtīt savu pieteikumu lieliskajai iespējai - pārvērsties. Skaties, kā veicās mūsu pirmajai pārvērtību dalībniecei Mairitai!

FOTO: Mārtiņš Garais, http://garais.lv/

Portāla mammamuntetiem.lv pārvērtību organizētājiem bija ļoti grūti izvēlēties tikai divas dalībnieces septembra pārvērtībām, jo bija iesūtīti vairāk nekā 160 pieteikumi! Mūs ļoti uzrunāja Mairitas iesūtītā motivācijas vēstule.

 

Mairita ir gan māmiņa, gan vecmāmiņa reizē, jo kopš pašas dzimšanas audzina savas smagi slimās meitas mazulīti. Viņa ir ļoti stipra sieviete, kas par spīti neskaitāmiem dzīves triecieniem, nav pazaudējusi optimismu, spēju jokot un priecāties par dzīvi. Mairita pieteicās pārvērtībām tieši 7 gadīgās meitenītes dēļ. Bērnudārzā un citur sabiedrībā viņa nereti tiek uzskatīta par meitenītes mammu. Mairita ir gatava pārvērsties un kļūt modernāka, lai meitenīte varētu ar viņu lepoties. Viņa ir ļoti simpātiska sieviete, kas kopj sevi un arī ar stila izjūtu problēmu nav. Pārvērtību komanda izvēlējās tieši Mairitu, jo vēlējāmies iepriecināt, iedvesmot un palutināt viņu. Viņa patiešām ir to pelnījusi!

 

Mairita PIRMS pārvērtībām!

 

Mairita pēc pārvērtībām

Mairitai mugurā:

Blūze - Ls 32.90 Monton, Galerija Centrs

Svārki - Ls 32.90 Mosaic, Elizabetes iela

Žakete - Ls 59.90 Monton, Galerija Centrs

Kurpes - Ls 29.99 Euroskor, Tērbatas iela

Auskari - Ls 3.49 Parfois, Galerija Centrs 

 

Mairitas jaunā frizūra:

Mairitai pašai ir biezi mati, kas apgriezti karē griezumā un krāsoti kastaņbrūnā krāsā. Laima LUX friziere, modelētāja Lāsma Golvere nokrāsoja matus par toni tumšākus un iekrāsoja dažas gaišākas matu sķipnas, lai Mairitas seja atmirdzētu gaišāka, un veidoja asimetrisku griezumu, ko būs viegli kopt arī ikdienā. Žāvējot matus tika izmantots GOLDWELL JELLY BOOST, ērti lietojama sprejveida želeja, lai izveidotu matu apjomu un tekstūru. Tā ir ideāli piemērota matu veidošanai ar fēnu un matu ķemmi, šis produkts ir, ar karstuma un matu krāsas aizsardzību. Matu veidošanai izmantoja GOLDWELL UNLIMITOR, kas ir ērti lietojams sprejs–vasks matu veidošanai. Lai nostiprinātu frizūru, tika izmantos GOLDWELL BIG FINISH matu laka, kas nodrošina spēcīgu fiksāciju apjomam visas dienas garumā. Nobeigumā tika izmantots spīdums GOLDWELL DIAMOND GLOSS, kas ir ļoti smalks sprejs bagātīgam, ilgnoturīgam mirdzumam. Šis spīdums nomierina bojātus, nepakļāvīgus matus un neļauj matiem pūkoties, kā arī nodrošina matu krāsas aizsardzību.

 

Mairitas grims:

Laima LUX make up speciāliste Elena Fedoseeva izlīdzināja Mairitas sejas ādas toni ar pūderkrēmu un pūderi. Tā kā Mairitai ir ļoti jūtīgas acis, tad ikdienā viņa nelieto daudz kosmētikas. Lai atvieglotu savu ikdienas make up, Mairita jau pirms pārvērtībām bija veikusi permanentā grima procedūru acu apakšējiem un augšējiem plakstiņiem, bet diemžēl neveiksmīgi, tāpēc grima specilistes uzdevums bija glābt kas glābjams un krāsot acis pēc iespējas neuzkrītošāk. Mairitai ir ļoti biezas un garas uzacis, tāpēc tika veikta to korekcija. Uzacis tika apgriezas īsākas, bet, atbilstoši jaunākajām modes tendencēm, tās tika atstātas pietiekami biezas. 

 

Mairitas jaunais stils:

Reklāma
Reklāma

Mairita ir ļoti simpātiska sieviete labākajos gados, kas rūpējas un kopj sevi un gadu gaitā jau ir atradusi sev piemēroto - klasiski eleganto stilu.  Gudro Sievu skolas stiliste Evija Briede, kas vada arī nodarbību Figūras korekcija ar apģērba palīdzību, nevēlējās lauzt Mairitas stila izjūtu, tikai piemeklēja viņai košākas un drosmīgākas krāsas.

 

 

Mairitas zeltainajai matu nokrāsai labi piestāv visi siltie toņi. Tāpēc stilite viņai izvēlājas oranži sarkanu kleitu,  sinepju krāsas žaketi ar melnām rūtīm, okera krāsas svārkus un raibu blūzi ar tirkīza krāsas lāsumiem.  Tomēr ar siltajām krāsām nevajag pārcensties,  lai tās nedaudz atšķaidītu, aksesuāros izvēlējāmies pelēkas laka kurpes, zilganu somu un ziloņkrāsas šallīti.  

Mairita ir neliela auguma, tāpēc viņai piestāv viss, kas darīs viņu garāku - svārki vienā krāsa ar zeķēm un kurpēm, kleita, apģērbs ar vertikālām svītrām, žakete ar uzceltu apkali, bikšu kostīms utt.  Tā kā Mairitai ir šauri pleci, tad ieteicams akcentēt tieši ķermeņa augšdaļu ar lieliem atlokiem, apkaklēm, šallēm, plecu polsteriem un košām blūzēm. Ja ir apģērbs uz lencītēm, tad tām jābūt platām un tuvāk plecu galiem, tādā veidā vizuāli paplatinot plecus. Jāmēģina līdzsvarot sievišķīgā gurnu līnija ar šaurajiem pleciem. Svārkus vislabāk izvēlēties taisnus, vai A silueta. Mairitai ir ļoti skaistas kājas, tāpēc ieteicami svārki līdz celītim un droši var izvēlēties skaistas kurpes, lai pievērstu apkārtējo uzmanību arī kājām. Vēlams izvairīties no reglāna piegriezuma piedurknēm un kontrastu veidošanas starp ķermeņa augšdaļu un apakšadaļu.

 

Skaties bildēs visu pārvērtību gaitu!

{{ gallery }}

 

Mairita pati par savām pārvērtībām: "Es jau pēc dabas tāda joku plēsēja. Bail pat rakstīt. Vakar nopirku paīsu, sarkanu kleitu ar raibiem volāniņiem apakšā. Pārbraucu mājās, velku mugurā, uzlieku jostiņu un pie sevis nodomāju - vajadzētu platāku jostu. Mazā man no otras istabas sauc: "Tu baigi forši izskaties, tikai jostu platāku vajadzētu..." Re, kā! Liels paldies visiem, visiem Jūsu kolektīva rūķīšiem, paldies frizētavas laipnajiem darbiniekiem."

 

Lai arī turpmāk nezustu vēlme skaisti izskatīties un rūpēties pašai par sevi, mammamuntetiem.lv komanda Mairitai dāvināja Gudro Sievu skolas dāvanu karti un Ilzes Jurkānes pavārgrāmatu "Dzīves garša". Salons Laima LUX iepriecināja Mairitu ar Goldwell matu kopšanas līdzekļu komplektu.

 

Par stilu rūpējās Gudro Sievu skolas stiliste Evija Briede un visu procesu iemūžināja fotogrāfs Mārtiņš GaraisFrizūru un make-up Mairitai veidoja skaistumkopšanas salona Laima LUX profesionāļi.  Mairitas stila pārvērtībām tika izmntots apģērbs un aksesuāri no Monton, Mosaic, Mango, Parfois un apavi no Euroskor.