BEZMAKSAS! Dejošanas nodarbība bērniem!

Bērniņš tev taujā, ka gribētu mācīties dejot, bet netiekat skaidrībā, kādas nodarbības būtu vispiemērotākās. Gudro Sievu skola sadarbībā ar deju skolu COLOUR POINT piedāvā BEZMAKSAS deju nodarbību 4 līdz 6 gadus veciem bērniem. Deju skolas vadītāja Anda Rage pēc nodarbības aprunāsies ar vecākiem, lai izskaidrotu viņas deju stundu specifiku, vecāku ieguldījuma nozīmi un lai atbildētu uz individuāliem jautājumiem tieši par Tavu bērnu.

Deju nodarbība bērniem! Foto no deju skolas Colour Point arhīva

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Deju nodarbība bērniem! Foto no deju skolas Colour Point arhīva

 

Gudro Sievu skola sadarbībā ar deju skolu COLOUR POINT piedāvā lielisku iespēju BEZ MAKSAS izmēģināt, kā Tavam bērnam iet pie sirds deju nodarbības. Nodarbība paredzētas 4 līdz 6 gadus veciem bērniem! Tas ir labs veids, kā uzzināt, vai Tavam bērnam tiešām patiks nodarboties ar deju, vai viņam vienkārši patīk dejot mūzikas pavadījumā spoguļa priekšā.

 

Deju nodarbības vada deju skolas COLOUR POINT vadītāja Anda Rage. Šīs deju skolas koncepcija no citām ašķiras ar to, ka bērniem tiek piedāvāta vispusēja ķermeņa attīstība, neliekot akcentus uz kādu konkrētu dejas veidu. Koncepcijas pamatā ir  bērna ķermeņa nostiprināšana vispārēji, veidojot pamata bāzi, uz kuras pakāpeniski likt tādus deju virzienus kā balets, "jazz dance", laikmetīgā deja un jebkuri citi virzieni, kas laika gaitā izveido profesionālu, daudzpusīgi attīstītu dejotāju, kurš ir spējīgs nodejot jebko.

 

 

Ko Tavs bērns iegūs šajā nodarbībā?

Nodarbība bērniem būs sadalīta 10 minūšu blokos, kuru laikā tiks attīstīta līdzsvara izjūta, koriģēta stāja, ar dejiskiem elementiem tiks strādāts pie muzikalitātes un ritma izjūtas attīstīšanas, tiks iekļauti fiziskās sagatavotības vingrinājumi, attīstot izturību, veiklību un koordināciju. Būs lēcienu sērijas, elastības vingrinājumi un deju improvizācijas, nodarbību noslēdzot.

Deju stundā būs tik daudz dažādu elementu, lai bērni nezaudētu interesi un ar entuziasmu iesaistītos katrā nākamajā uzdevumā!

 

Pēc nodarbības pasniedzēja Anda Rage 15 minūtes veltīs sarunai ar vecākiem, tuvāk izskaidrojot viņasmācību metožu specifiku, vecāku ieguldījuma nozīmi rezultātu sasniegšanā, visu par talantiem un ne talantiem. Atbildēs uz vecāku jautājumiem, kā arī būs iespēja pēc sarunas individuāli uzdot jautājumus tieši par savu bērnu. 

Reklāma
Reklāma

 

Nodarbības ilgums: 45 minūtes + 15 minūtes saruna ar vecākiem

Tuvākā nodarbība: 11.februāris plkst. 11:30

Cena: BEZMAKSAS (4 līdz 6 gadus veciem bērniem)


PIETEIKTIES NODARBĪBAI!

 

Vieta: Brīvības iela 40 (pagalmā) Gudro Sievu skola

Vairāk informācijas: baiba@mammam.lv, 22472799

 

Nodarbību atbalsta deju skola COLOUR POINT!