Krāsnī cepta menca

 12. oktobris 2009 23:20 Recepte  skatījumi: 19095


Gatavošanas laiks: 35 - 40 min., no tām apm. 20 min krāsnī.
4 personām

Zivis kārto ieziestā cepamajā traukā. Pārkaisa ar sāli, pipariem un dillēm. Pārklāj ar alumīnija foliju. Cep krāsnī 225 grādos 15 - 20 minūtes, līdz zivs kļūst gatava. Trauku izņem no krāsns. Zivīm nolej šķidrumu.
Saputo olas baltumu. Pievieno majonēzi un estragonu. Maisījumu pārlej zivīm. Cep 250 grādos, līdz majonēzes maisījums iegūst skaistu krāsu.
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.

Sastāvdaļas

1. Kaltēts estragons
1/2 - 2 tējk.
2. Majonēze
100 g
3. Mencas vai saldēta paltusa fileja
600 g
4. Sāls
1 tējk.
5. Baltie pipari
1/2 tējk.
6. Sasmalcinātas dilles
1 ēd.k.
7. Olas baltums
1 gab
8. Majonēze
100 g


0 Pievienot komentāru

Saistītie raksti

Lasi vēl

Kategorijas

Aktuāli

Jaunākais portālāLasīt vairāk

Jaunākie rakstiLasīt vairāk