Nūdeļu zupa – silta, sātīga un pagatavojama kopā ar bērnu

Šī būs ideāla maltīte, lai sasildītos pēc aktīvas ārā būšanas.
  • Normunds Baranovskis

    Normunds Baranovskis

    šefpavārs

FOTO:

Mājās gatavots ēdiens!

Gatavošanas laiks: 15 minūtes.

Daudzums: 4 personām.

 

 

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams:

  • 500 ml buljona (mājās gatavota vai 1 buljona kubiņa uz 500 ml ūdens)
  • 1 burkāns
  • 100 g saldēto zaļo zirnīšu “Rimi”
  • 50 g plato rīsu nūdeļu
  • 2 sīpolloki
  • 2 olas
  • 1 ēdamk. eļļas

 

Gatavošana:

  • Katlā sildi buljonu.
  • Burkānu sarīvē plānās strēmelēs un sagriez stienīšos. Liec buljonā sildīties 5 minūtes.
  • Pievieno nūdeles, zirnīšus. Karsē buljonu vēl 3 minūtes.
  • Sakul ar dakšu olas un sakarsētā pannā ar eļļu uzlej plānā kārtā. Apcep kā plāno pankūku. Sarullē to un sagriez nūdelēs. Pasniedzot liec šķīvī, papildinot ar smalki grieztiem sīpollokiem.