Nūdeļu zupa – silta, sātīga un pagatavojama kopā ar bērnu

Šī būs ideāla maltīte, lai sasildītos pēc aktīvas ārā būšanas.
  • Normunds Baranovskis

    Normunds Baranovskis

    šefpavārs

Mājās gatavots ēdiens!

FOTO:

Mājās gatavots ēdiens!

Gatavošanas laiks: 15 minūtes.

Daudzums: 4 personām.

 

 

Reklāma
Reklāma

Nepieciešams:

  • 500 ml buljona (mājās gatavota vai 1 buljona kubiņa uz 500 ml ūdens)
  • 1 burkāns
  • 100 g saldēto zaļo zirnīšu “Rimi”
  • 50 g plato rīsu nūdeļu
  • 2 sīpolloki
  • 2 olas
  • 1 ēdamk. eļļas

 

Gatavošana:

  • Katlā sildi buljonu.
  • Burkānu sarīvē plānās strēmelēs un sagriez stienīšos. Liec buljonā sildīties 5 minūtes.
  • Pievieno nūdeles, zirnīšus. Karsē buljonu vēl 3 minūtes.
  • Sakul ar dakšu olas un sakarsētā pannā ar eļļu uzlej plānā kārtā. Apcep kā plāno pankūku. Sarullē to un sagriez nūdelēs. Pasniedzot liec šķīvī, papildinot ar smalki grieztiem sīpollokiem.

Saistītie raksti