Miķeļdiena Kalnciema kvartālā - ar čili ēšanas sacensībām un flamenko. Ieeja bez maksas

30. septembrī plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā norisināsies Čili Miķeļdienas svinības! Būs iespējams vērot čili ēšanas sacensības, flamenko deju priekšnesumus, nogaršot pikantus ēdienus un uzzināt vairāk par čili piparu audzēšanu, kā arī sarūpēt tradicionālos Miķeļdienas ēdienus.
“Burka&Ledus” rīkotās čili ēšanas sacensībās Miķeļdienas tirgū sāksies plkst. 13.00.

FOTO: Publicitātes foto

“Burka&Ledus” rīkotās čili ēšanas sacensībās Miķeļdienas tirgū sāksies plkst. 13.00.

Plkst. 12.00 uz skatuves uzstāsies flamenko deju klubs “Sol Flamenco” ar krāšņu deju priekšnesumu, savukārt plkst. 13.00 “Burka&Ledus” rīkotās čili ēšanas sacensības. Tajās aktiera Kristiana Kareļina vadībā dalībnieki varēs sacensties savā asuma izturībā. 

Plkst. 10.00-16.00 notiks čili un Miķeļdienas tirgus – meksikānis Havjers Garsija pusdienās gatavos “chili con carne” un citas pikantas maltītes, 

“Burka & Ledus” degustācijai un iegādei būs sarūpējuši dažādas mērces no Latvijā audzētiem čili pipariem, kā arī pirmo reizi tirgū viesosies “Asais Pipars” ar paša gatavotām asajām čili mērcēm. Iknedēļas iemīļotie tirgotāji, mājražotāji un zemnieki būs uzcepuši tradicionālos sklandraušus un pīrāgus, atveduši svaigus dārzeņus un augļus – ķirbjus, burkānus, ābolus, kartupeļus –, būs gaļa, zivis un citi labumi bagātīgam galdam. 

Reklāma
Reklāma

Ieeja bez maksas. Norises vieta – Kalnciema iela 35, Rīga, LV-1046
 

Saistītie raksti