Hanzas peronā īpaša izrāde pašiem mazākajiem: pērc biļeti ar Mammamuntetiem.lv atlaižu kodu

Vasaras izskaņā, no 24. līdz 26. augustam, kultūras telpā "Hanzas perons" valdīs teātris, un pašiem mazākajiem skatītājiem Kauņas kamerteātris atvedīs pavisam neparastu izrādi "7 apļi". Mammamuntetiem.lv lasītājiem pieejama 10 % atlaide, izmantojot Perona drauga kodu.
Vasaras izskaņā pie pašiem mazākajiem skatītājiem no Kauņas atceļos neparasta izrāde, uz kuru biļetes iespējams iegādāties ar Mammamuntetiem.lv lasītājiem piešķirto Perona drauga atlaidi.

FOTO: Publicitātes foto

Vasaras izskaņā pie pašiem mazākajiem skatītājiem no Kauņas atceļos neparasta izrāde, uz kuru biļetes iespējams iegādāties ar Mammamuntetiem.lv lasītājiem piešķirto Perona drauga atlaidi.

“7 apļi” ir režisores Ievas Jackevičūtes Kauņas kamerteātrī iestudēta muzikāla kustību izrāde–rituāls. Tā veidota kā ceļojums cauri septiņām dažādām krāsām, skaņām, īpašībām, stāvokļiem un paražām. 

 

 

Publika kopā ar izrādes veidotājiem tiek aicināta apsēsties, veidojot apli, kura vidū darbība sākas ar baltu zīmju vizuālu atainojumu, palēnām Visumu veidojošajiem elementiem saplūstot vienā straumē. Atskanot vokālajai un instrumentālajai tautas mūzikai, skatītājs nekļūst par pasīvu novērotāju, bet aktīvi piedalās un rada kopā ar aktieriem.

 

 

“Vai 3 līdz 7 gadus veci bērni, kuriem izrāde veidota, ir par jaunu teātrim? Ne gluži. Liela daļa neirozinātnieku un agrīnās izglītības speciālistu ir vienisprātis, ka bērni ir visuzņēmīgākie tieši agrā vecumā. Mācoties ar teātra, mūzikas palīdzību jau no pirmajiem dzīves gadiem, mazie, visticamāk, šīs mākslas iemīļos uz atlikušo mūžu,” par izrādi teic tās veidotāji. 

 

Reklāma
Reklāma

 

Iecere izrādes veidošanai radusies, māksliniekiem atskārstot, ka lietuviešiem un latviešiem ir tik daudz kopīga ar pasaules kultūras mantojumu. Teju katrā tradīcijā mūzika un deja ir rituālu pamatā, un – jo dzīvīgāk par to ieinteresējas, jo skaidrāks kļūst tas, ka visi esam vienas pasaules pilsoņi.

 

INFORMĀCIJAI

  • Kauņas kamerteātra izrāde “7 apļi” būs skatāma 26.08. plkst. 12.00 un plkst. 15.00.
  • izrādes laikā vecākiem būs iespēja veldzēties Vagona bārā, kur pieejami arī bezalkoholiski dzērieni un kokteiļi.

 

Mammauntetiem.lv lasītājiem iespēja iegādāties biļeti, izmantojot Perona drauga 10 % atlaides kodu: kaunasapli.

 

Saistītie raksti