Valmieras dzimšanas dienas svētku laikā noskaidros Vidzemes ātrākos rāpotājus. Piesaki savu mazuli čempionātam!

Valmieras 740. dzimšanas dienas svētku ietvaros 22. jūlijā no plkst. 12.00 līdz 15.00 jaunatnes centra "Vinda” teritorijā notiks “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionāts, kurā tiks noskaidroti Vidzemes ātrākaie rāpotāji. Jautrajā čempionātā aicināti piedalīties un savu rāpošanas ātrumu demonstrēt mazuļi vecumā no 6 līdz 12 mēnešiem.
Aptuveni 4 metrus garā rāpošanas distance noteikti būs pa spēkam arī tiem brašajiem mazuļiem, kas savas rāpošanas prasmes vēl tikai spodrina, bet jau ir sacensības gara pilni. 

FOTO: Publicitātes foto

Aptuveni 4 metrus garā rāpošanas distance noteikti būs pa spēkam arī tiem brašajiem mazuļiem, kas savas rāpošanas prasmes vēl tikai spodrina, bet jau ir sacensības gara pilni. 

Reģistrācija “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātam 22. jūlijā notiks īpaši dekorētā un labi pamanāmā teltī. Aptuveni 4 metrus garā rāpošanas distance noteikti būs pa spēkam arī tiem brašajiem mazuļiem, kas savas rāpošanas prasmes vēl tikai spodrina, bet jau ir sacensības gara pilni. 
 

Neatkarīgi no sasniegtā rezultāta katrs drosmīgais rāpotājs saņems gardu un veselīgu veicināšanas balviņu, 

 

savukārt trīs ašākie rāpotāji un viņu vecāki saņems īpašas balvas no čempionāta rīkotāja “Lidl Latvija”.

 

Reklāma
Reklāma

 

“Mēs priecājamies atbalstīt sportisku brīvā laika pavadīšanu ģimenēm, piedāvājot jautru un mīļu aktivitāti – “Lupilu” mazuļu rāpošanas čempionātu. Novēlam gan mazajiem dalībniekiem, gan viņu vecākiem, līdzjutējiem un skatītājiem gūt daudz pozitīvu emociju, kopā pavadot Valmieras dzimšanas dienu,” saka “Lidl Latvija” pārstāve Zane Neļķe. 
 

Valmieras mazuļiem un viņu vecākiem būs gods turpināt “Lupilu” rāpošanas čempionātu, kas tika aizsākts Jelgavas pilsētas svētku laikā. Šovasar šī jautrā un smaidus raisošā čempionāta posmi noritēs vēl arī Ventspils un Jēkabpils pilsētu svētku laikā.

 

Saistītie raksti