Esiet gatavi vasaras piedzīvojumiem: aizraujošas aktivitātes bērniem, ko izpētīt un izbaudīt

Iestājoties vasarai, vecāki meklē aizraujošas aktivitātes, kas var izklaidēt viņu bērnus, vienlaikus veicinot mazo cilvēku radošumu un piedzīvojumu izjūtu. Nemeklējiet tālāk! Sociālais uzņēmums SIA Engineering for children dibinātāja Kristīne Jacino piedāvā dažādus aizraujošus un interaktīvus piedzīvojumus, ko bērniem ļauties saulainajā sezonā.
No radošām darbnīcām līdz apburošām ballītēm – ikvienam bērnam ir kaut kas, ko izbaudīt un radīt paliekošas atmiņas.

FOTO: Publicitātes foto

No radošām darbnīcām līdz apburošām ballītēm – ikvienam bērnam ir kaut kas, ko izbaudīt un radīt paliekošas atmiņas.

No radošām darbnīcām līdz apburošām ballītēm – ikvienam bērnam ir kaut kas, ko izbaudīt un radīt paliekošas atmiņas. Darbnīcas notiek sadarbībā ar sensorās pasaules pazinēju Vitu Levkāni-Grīnbergu, kura jau vairākus gadus caur aizraujošām nodarbībām aicina bērnus iepzīt viņu piecas maņas un attīstīt bērnā sensoro integrāciju.

 

Radošās darbnīcas:

Piedāvājam burvīgu iespēju jauniem prātiem mesties kulinārijas piedzīvojumā un savu maņu apzināšanā un iepazīšanā. 

 


Radošajās darbnīcās bērniem būs iespēja pagatavot gardu saldējumu vai citus gardumus, vienlaikus izzinot savas sajūtas unikālā un interaktīvā veidā caur sensoro vērtēšanas pasauli. Šī praktiskā pieredze ne tikai apmierinās viņu garšu kārpiņas, bet arī veicinās bērnu radošumu un izpratni par savām piecām maņām. 
 

Darbnīcas laikā bērni gatavos paši sev pusdienas. Tas ir lielisks veids, kā viņi var mācīties, eksperimentēt un izklaidēties. Radošās darbnīcas notiks darba dienās no plkst. 10.00 līdz 13.00 Tērbatas ielā 28, Rīgā.

 

Neaizmirstama ballīšu pieredze:

Padariet sava bērna vasaras ballīti par patiesi neaizmirstamu pieredzi, iekļaujot tajā apburošas aktivitātes, kas piesaistīs un izklaidēs jaunos viesus. Iedomājieties ballīti, kurā bērni var gatavot šokolādes konfektes, cept vafeles vai izveidot savus saldējuma šedevrus. Šīs praktiskās aktivitātes veicinās viņu radošumu un ļaus viņiem izpētīt aizraujošo garšu un tekstūru pasauli. 

 

Šādas ballītes ne tikai nodrošina izklaidi, bet arī veicina sociālo mijiedarbību, komandas darbu un kulinārijas prasmes jautrā un drošā vidē.

 

Bērnu iesaistīšana kāzās:

Reklāma
Reklāma

Plānojat kāzas un domājat, kā izklaidēt mazos? Nemeklējiet tālāk! Mūsu specializētās aktivitātes bērniem kāzās nodrošina to, ka viņiem ir jautri, kamēr pieaugušie atpūšas un bauda svinības. Bērni var ļauties personalizētu apsveikuma rāmju dekorēšanai, rokām darināt kāzu albumu jaunlaulātajiem, tā parādītos savus mākslinieciskos talantus un atstājot savu nospiedumu īpašajā dienā. Turklāt bērni var piedalīties dažādu gardumu gatavošanā, rosinot mīlestību pret kulinārijas mākslu.

 

Secinājums

Šovasar ļaujiet bērna iztēlei pacelties gaisā un atdzīvināt viņu sajūtas, piedāvājot dažādas aizraujošas aktivitātes. Neatkarīgi no tā, vai tās ir radošās darbnīcas, interaktīvas pieredzes neaizmirstamās ballītēs vai aizraujošas aktivitātes kāzās, jūsu bērnam būs iespēja izpētīt, radīt un ļauties garšu un sajūtu pasaulei. Šī pieredze ne tikai izklaidē, bet arī veicina viņu radošumu, sociālās prasmes un atzinību par kulinārijas mākslu. Aptveriet vasaras piedzīvojumu un izveidojiet paliekošas atmiņas, kuras jūsu bērns lolos daudzus gadus!

 

Ja interesē kāda no aktivitātēm:

  • rakstiet uz e pastu kristine.jacino@gmail.com  
  • zvaniet 26304169.

 

Sekojiet radošajām aktivitātēm Instagram profesorejacino_official un mazogudrinieku, kā arī Facebook Jacinobooks.

 

Pedagoģe Kristīne Jacino ir radījusi izglītojošas grāmatas par to, kā produkti tiek ražoti: ‘’Kur rodas piens’’, ‘’Kur rodas rudzu maize’’ un ‘’Kur rodas cīsiņi un desas’’. Grāmatas var iegādāties visās Zvaigzne grāmatnīcās un mājaslapā.
 

Izglītojošie animācijas video par saldējuma, šokolādes, piena, auzu pārslu, miltu, gāzēto dzērienu, rudzu maizi, miltu ražošanu ir pieejami ŠEIT

 

Materiālus ir novērtējuši un izmanto pedagogi sākumskolās.

 

Projekta finansējuma avots ir Eiropas Sociālā fonda (turpmāk - ESF) finansējums, ESF projekta identifikācijas Nr.9.1.1.3/15/I/001 “Atbalsts sociālajai uzņēmējdarbībai”. Granta līgums Nr.261885/SU0000257. 

Saistītie raksti