Festivāls “Laba Daba” papildina programmu ar mūziķiem no Latvijas un ārvalstīm

No 4. līdz 6. augustam norisināsies Mūzikas un mākslas festivāls „Laba Daba”, pulcējot gan pašmāju, gan ārvalstu mūziķus, teātra, dejas un performanču māksliniekus. Izsludinātā muzikālā programma tiek papildināta ar vēl 13 mūzikas grupām un projektiem no Latvijas un ārvalstīm.
No 4. līdz 6. augustam norisināsies Mūzikas un mākslas festivāls „Laba Daba”

FOTO: Shutterstock.com

No 4. līdz 6. augustam norisināsies Mūzikas un mākslas festivāls „Laba Daba”

Būs skatāmi un klausāmi –  plašā postfolka grupa JUUK, ORANŽĀS BRĪVDIENAS un TKP, alternatīvā postpanka apvienība BĒDU BRĀĻI, TUMORS, DJ KRANKENWAGEN, elektroniskās deju mūzikas māksliniece VULTURA,  rokgrupas NOHOW un INDYGO.   

 

Ārvalstu viesu programmu papildinās – Norvēģu avangarda mākslinieki STURLE DAGSLAND, afro-soul mūziķe no Ugandas APIO MORO, vācu fankpanka apvienība BRASS RIOT un Izraēlas ritmiskās mūzikas projekts SHAMAN SHAMAN.

 

Iepriekš jau tika izziņoti – spēka meiteņu sastāva trio SHISHI no Lietuvas, leģendārā sintpopa grupa JUMPRAVA, roka koncertmagnāti DZELZS VILKS, spilgtā pankgrupa ŠŅK, alternatīvās/indīroka apvienības SATELLITES LV, PURPLE NEGATIVE, STŪRĪ ZĒVELE, NOVA KOMA un ASTON KAIS, elektropopa projekti PODRUGA un BAIBA (Latvija/Austrija), postfolka apvienības RĀVA un ZARI, postroka kamerorķestris SONNTAGS LEGION un dziesminieks IMANTS DAKSIS. neierastā, paplašinātā sastāvā uzstāsies romantiskais mūzikas duets ČIPSIS un DULAIS kopā ar BIG BANG, savukārt, PIENVEDĒJA PIEDZĪVOJUMI festivālā uzstāsies īpašā sastāvā un skanējumā. Pavisam jaunā apvienība NSR (Nebijušu Sajūtu Restauratori), kas uzburs ainu par leģendārās grupas NSRD albumu “Medicīna un māksla”. 

 

Reklāma
Reklāma

Festivālā „Laba Daba” uz piecām skatuvēm uzstāsies vairāk, nekā piecdesmit mūzikas apvienību un dīdžeju, kā arī būs skatāmas vismaz desmit teātra izrādes, performances un dzejas lasījumi, daudz kino, radošās darbnīcas, sporta spēles, amatniecības tirgus, dzīvo sapņu dārzs un daudzas citas norises. Jāatzīmē, ka lielākā daļa muzikālo priekšnesumu būs unikāli, veidoti tieši “Laba Daba”.

 

Lielajā šķūnī, jeb uz “Suņa” skatuves būs vērojama plaša teātra, dejas izrāžu un performanču programma, kas naktīs pārtaps par elektroniskās deju mūzikas skatuvi –dīdžeju parādi. Savukārt filmu programmas skatuves telpā “Kino zālīte” sadarbībā ar Rīgas starptautisko īsfilmu festivālu “2Annas” būs skatāms īpaši piemeklēts tematisko īsfilmu maratons. Neiztrūkstoši festivāla centrālajā laukumā būs Radio NABA skatuve un tiešraides studija 36 stundu garumā. Festivālā gaidāmas arī par tradīciju kļuvušās „Pūces miga” un „Ej Apskrieties” Dj skatuves. Programma un paralēlo norišu klāsts tiks regulāri papildināts un pārskatāms www.labadaba.lv un festivāla sociālo tīklu platformās.

Saistītie raksti