Āgenskalna tirgus aicina uz augu valsts produktu tirgu

Atbalstot izaicinājumu "Neapēd Zemeslodi", šodien Āgenskalna tirgū risinās augu valsts produktu tirgus un gada gada pirmais pasākums "TURBO vintage".
TURBO vintage ikviens var iegādāties ilgtspējīgu apģērbu un aksesuārus, pagarinot preču dzīves ciklu.

FOTO: Publicitātes foto

"TURBO vintage" ikviens var iegādāties ilgtspējīgu apģērbu un aksesuārus, pagarinot preču dzīves ciklu.

Ko var nopirkt?

Augu valsts produktu tirgus risinās no pulksten 9 līdz 17, bet "TURBO vintage" – no pulksten 11 līdz 16, informē rīkotāju pārstāve Diāna Martukāne.

Tirgū iespējams satikt tādus iemīļotus vietējos ražotājus kā “Nata cafe”, “Miit”, “Avenei”, “Kombucha Factory”, “Got Foods”, “Fermentful” un daudzus citus. Par jauniem vegāniskiem un veģetāriem piedāvājumiem parūpējušies arī pastāvīgie tirgotāji un ēdinātāji.

“Nata cafe” piedāvā sojšliku, vegānisko plovu, čia sēklu kaviāru un citus gardumu. Pie “Pesto.lv” un “Kalē” atrodami dažāda veida pesto. "Turbo Foods"  sortimentā ir šokolādes no tonkas pupiņām, bet veselīgus dzērienus piedāvās nogaršot “Kombucha Factory”, “Fermentful” un “Got Foods”. “Burka&ledus” sarūpējuši vegānisko kimči.

 

Ko iespējams iemācīties? 

Reklāma
Reklāma

Savukārt tirgus 2.stāvā norisinās meistarklases. Kristīne Štikāne no “SirdsVirtuves” māca, kā pagatavot veselīgus našķus, un stāsta, kā ēst veselīgi un uzlabot ēšanas paradumus. Bet “Urban farms” aicina ikvienu iesēt mikrozaļumus, kā arī tos nogaršot. 

 

Nepērc jaunu!

Vienlaikus šodien norisinās gada pirmais “TURBO vintage” tirgus. Tajā var atrast ilgtspējīgu apģērbu, aksesuārus, siltus džemperus, vilnas mēteļus, šalles un cepures. Būs sastopami arī retāki un ekskluzīvāki atradumi. 

Saistītie raksti