Aicina piedalīties ierakumu sveču darbnīcās Ukrainas armijas atbalstam

Biedrība "Tavi draugi" sadarbībā ar vecāku organizāciju "Mammamuntetiem.lv" aicina Latvijas iedzīvotājus gatavot ierakumu sveces, kas tiks nogādātas Ukrainā valsts aizstāvju vajadzībām. Abu organizāciju birojos oktobrī un novembrī notiks sveču gatavošanas darbnīcas.
Ierakuma sveču darbnīcas Mammamuntetiem.lv birojā notiks četras otrdienas pēc kārtas – 18. un 25. oktobrī, kā arī 1. un 8. novembrī. Darbnīcu norises laiks: no plkst. 15.00 līdz 18.00.

FOTO: Artūrs Ķipsts

Ierakuma sveču darbnīcas "Mammamuntetiem.lv" birojā notiks četras otrdienas pēc kārtas – 18. un 25. oktobrī, kā arī 1. un 8. novembrī. Darbnīcu norises laiks: no plkst. 15.00 līdz 18.00.

"Tavi draugi" akcijas ietvaros ikviens ir aicināts izgatavot ierakumu sveces, izmantojot gofrēto kartonu, konservu bundžu un parafīnu, un nogādāt tās biedrības noliktavā Rīgā, Ventspils ielā 50 pirmdienās – sestdienās no plkst. 10.00 līdz 18.00.

 

Ierakuma sveces vari pagatavot arī mājās

 

"Esam patiesi aizkustināti par Latvijas iedzīvotāju lielo atsaucību, sniedzot palīdzīgu roku Ukrainas armijai. Šobrīd cilvēki un uzņēmumi ziedo materiālus sveču izgatavošanai, ierakumu sveču gatavošana notiek ģimenēs, "Ekoskolās", kā arī uzņēmumi rīko sveču gatavošanu savos birojos. Šobrīd jau esam saņēmuši vairākus tūkstošus sveču, ko pakāpeniski nogādājam Ukrainas aizstāvjiem. Novembrī plānojam īstenot vēl vērienīgāku sveču izgatavošanas akciju visā Latvijā," stāsta biedrības "Tavi draugi" pārstāve Laura Čaupale.

Vecāku organizācija "Mammamuntetiem.lv" ir pievienojusies "Tavi draugi" uzsāktajai akcijai, dodot iespēju Rīgas labā krasta iedzīvotājiem gatavot sveces "Mammamuntetiem.lv birojā Rīgā, Brīvības ielā 40 (pagalma ēkā). 

Sveču darbnīcas notiks četras otrdienas pēc kārtas – 18. un 25. oktobrī, kā arī 1. un 8. novembrī. Darbnīcu norises laiks: no plkst. 15.00 līdz 18.00. Darbnīcu dalībnieki aicināti ierasties ar tukšām, tīrām konservu bundžām, kā arī sveču galiem vai parafīnu – pārējais sveču gatavošanai tiks nodrošināts. Tāpat ikviens var nodot savas izgatavotās sveces, kas tiks nogādātas "Tavi draugi" noliktavā.

 

Ierakuma sveču darbnīcas “Mammamuntetiem.lv” birojā

 

Reklāma
Reklāma

Inga Akmentiņa-Smildziņa, "Mammamuntetiem.lv" vadītāja: "Šajā laikā mēs nevaram palikt vienaldzīgi, tāpēc aicinām mazus un lielus pievienoties ierakumu sveču liešanā. Radošajās darbnīcās klātienē palīdzēsim sveču gatavotājiem un kopīgiem spēkiem atbalstīsim Ukrainu cīņā par brīvību un neatkarību".

Ar ierakumu sveču gatavošanas video pamācību var iepazīties šeit. Ierakumu sveču akcija turpināsies tik ilgi, cik būs nepieciešams.

 

 

Par biedrību "Tavi draugi"

Biedrība "Tavi draugi" nodrošina koordinētu humānās palīdzības sniegšanu Ukrainas civiliedzīvotājiem Latvijā un Ukrainā, organizējot un koordinējot Latvijas iedzīvotāju, organizāciju un uzņēmumu brīvprātīgo iesaisti palīdzības sniegšanā. Līdz kara sākšanās dienai biedrība sniedza palīdzību un atbalstu ģimenēm, kas nonākušas trūkumā vai saskārušās ar problēmām tepat Latvijā, bet, kopš kara pirmās dienas, fokuss strauji nomainīts uz palīdzības sniegšanu Ukrainai. Plašāka informācija par biedrību, kā arī par ziedošanas un atbalsta iespējām pieejama šeit.

 

Par Latvijas vecāku organizāciju “Mammamuntetiem.lv”

Latvijas vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv” ir sociālais uzņēmējs, kura galvenā darbība saistīta ar vecāku informēšanu, izglītošanu un vecāku interešu pārstāvniecību. Būtiska organizācijas darbības joma ir ģimenes vērtības stiprinošu pasākumu un kampaņu organizēšana. Kā viena no “Mammamuntetiem.lv” prioritātēm ir Tēva dienas popularizēšana ar mērķi sekmēt tēva un bērna brīvā laika pavadīšanu kopā, kā arī sabiedrībā aktualizēt tematu par tēva nozīmi bērna dzīvē.

Saistītie raksti