Šodien sākas XV Vislatvijas zirgu dienas! Īpaši gaidītas ģimenes ar bērniem

Inčukalnā, Nacionālajā sporta bāzē “Jauno Jātnieku skola” 16. un 17. jūlijā katru dienu no plkst. 9:00 norisināsies XV Vislatvijas Zirgu dienas, kas divu dienu garumā pulcēs zirgu mīļotājus no visas Latvijas.
Būs arī konkursi, loterijas, tirdziņš un daudz cita, kas tik ļoti piedien īstiem svētkiem

FOTO: Publicitātes foto

Būs arī konkursi, loterijas, tirdziņš un daudz cita, kas tik ļoti piedien īstiem svētkiem

Vislatvijas Zirgu dienas ir svētki ne tikai profesionāliem jātniekiem, zirgu mīļotājiem, bet arī ģimenēm ar bērniem. Šo svētku laikā ir iespēja iepazīties ar zirgu sportu Latvijā, vērot sacensības konkūrā (šķēršļu pārvarēšanā), kuru dalībnieki pārsteigs ar dažādiem priekšnesumiem. Starplaikos lielus un mazus skatītājus priecēs “Zirgu skolas” zirgu paraugdemonstrējumi. 

 

Pasākumu bagātinās Adžilitī suņu šovs, kas ir suņu sporta veids (tā noteikumos ir zināma līdzība ar konkūra noteikumiem). 

Bērniem būs iespēja vizināties apkārt dīķim ar ponijiem, fotografēties ar tiem, izzināt staļļa dzīvi, lēkāt piepūšamajās atrakcijās un piedalīties seju apgleznošanas meistarklasēs, kā arī citās radošajās darbnīcās. 

Būs konkursi, loterijas, viktorīnas, kurās varēs laimēt vērtīgas balvas no sadarbības partneriem. Darbosies kafejnīca, amatnieku izstrādājumu un gardumu tirdziņš.

 

Reklāma
Reklāma

Plašāka informācija: latvianhorses.lv

 

Senioriem un bērniem līdz 18 gadu vecumam ieeja bez maksas! 

Biļetes Biļešu paradīzes kasēs un internetā, kā arī pasākuma norises vietā.