Pirmo reizi – mākslas plenērs skaistajā Pakrojas muižā

Pakrojas muiža aicina uz unikālu vienas dienas mākslas plenēru 4. junijā mākslinieces Ingrīdas Irbes vadībā.
Šī ir unikāla iespēja jebkuram zīmēt un gleznot gribētājam izbaudīt gleznošanu brīvā dabā profesionāla pasniedzēja pavadībā.

FOTO: Publicitātes foto

Šī ir unikāla iespēja jebkuram zīmēt un gleznot gribētājam izbaudīt gleznošanu brīvā dabā profesionāla pasniedzēja pavadībā.

Pakrojas muiža pārsteidz mākslas mīļus un ir sagatavojusi ekskluzīvu piedāvājumu, kurā ietilpst izcilas pasniedzējas un atzītas mākslinieces meistarklase, Pavasara ziedu festivāla apskate, īpaši sagatavota ekskursija muižas kompleksā, tradicionālās Pakrojas muižas pusdienas un transports no Rīgas un atpakaļ.

 

 

Par mākslinieci un lektori Ingrīdu Irbi

Reklāma
Reklāma

Ingrīda Irbe ir Latvijas Universitātes valdes locekle, izveidojusi un vada studiju programmu “Vizuālās mākslas skolotājs”. Piedalījusies neskaitāmās izstādēs un personālizstādēs ne tikai Rīgā, bet arī Sanfrancisko, Brēmenē, Parīzē un citviet. Piedalījusies arī starptautiskos projektos kā eksperte un vadošā eksperte.


Par Pakrojas muižu

Pakrojas muiža ir viena no lielākajām un skaistākajām Baltijas valstīs. Tā ir īsta 19. gs. pils ar milzīgu parku, kur atrodas krogs, zirgu stallis, kostīmu istaba, alus darītava, moku muzejs, eksotiski putni un pat kamielis, kā arī daudz kas cits. Līdz jūnija vidum te notiek Pavasara ziedu festivāls, kas neviļus pāraugs vasaras ziedu festivālā “Sapnis vasaras naktī”, piedāvājot unikālu izklaides programmu un iespēju baudīt “Dzīvo muzeju” jebkurā jūsu vizītes reizē. Šogad pavasara ziedu festivāls pārsteidz ar vērienu – 10 hektāru plašā teritorijā ir iestādītas vairāk nekā 5 miljoni puķu sīpoliņu, kas uzdīguši 250 šķirnēs tulpju, hiacintēs, muskarēs un citos pavasara ziedos.