Kinoteātra "Splendid Palace" repertuārs līdz 18. aprīlim

Ieskaties kinoteātra "Splendid Palace" repertuārā no 12. līdz 18. aprīlim. 

Filmas Pelni sniegā publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Filmas "Pelni sniegā" publicitātes foto.

LATVIJAS VOLEJBOLA LEĢENDAS. Latvija, 2019

Dokumentāla filma

Garums:  1 st. 9 min.

Režisore: Ilze Kunga-Melgaile

Filmā tiek apskatīta Latvijas volejbola vēsture, situācija šajā sporta veidā šodien.

Stāsts sākas ar klasiskā volejbola „zieda laikiem”, kas saistīti ar Rīgas Radiotehniķa komandas panākumiem vēl PSRS sporta sistēmā 70-80. gados, kur ilggadējais kapteinis P.Seļivānovs, spēlētāji R.Vilde, V.Mihelsons, B.Kolčins, treneris G.Paršins,  kā starptautiska mēroga volejbola personības bija nenovērtējamas. Filmā atspoguļojas dažādi notikumi un ceļš uz sasniegumiem, caur sportistu un treneru skatu punktu, viedokļi par attieksmi, neatlaidību un moderno volejbolu šodien.

Pāvels Seļivanovs un Jurijs Deveikus par ieguldījumu Latvija sporta attīstībā 2017.gada beigās tika apbalvoti ar Triju Zvaigžņu ordeni.

Filmas pirmizrāde Kinoteātrī "Splendid Palace" 18.aprīlī 19.00! Repertuārā no 19.aprīļa.

Mazajā zālē: 18.04. seanss 19.00 – pirmizrāde

 

KAZA KĀPA DEBESĪS. Latvija, 2019

Dokumentāla filma

Garums:  1 st. 52 min.

Režisore: Laima Žurgina

Dokumentālās filmas Kaza kāpa debesīs varoņus vieno jaunības bohēmiskā pulcēšanās vieta, neliela kafejnīca Rīgas vecpilsētā, starp savējiem saukta par Kazu. Šī vieta apvīta leģendām, mītiem un humoristiskiem nostāstiem; tā bija vieta, kur padomju laika Rīgas jauniešiem garīgos orientierus sniedza Džoanas Baezas un Boba Dilana, Vladimira Visocka un Bulata Okudžavas mūzika, informācija no Rietumu pasaules nonāca  caur relatīvi brīvāko kaimiņvalstu presi – poļu, čehu, bulgāru žurnāliem -; Kazā no rokas rokā ceļoja nelegālā krievu samizdata literatūra – Solžeņicins, Brodskis, Dovlatovs –, te diskutēja par Džoisu, Kafku un Sartru,  Fellīni, Antonioni un Bergmanu, Pikaso un Polloku, Garodī un Dubčeku…

No 60. gadu “nepareizajiem jauniešiem”, kas pulcējās Kazā – nonkonformistiem, hipijiem un bitņikiem  – izauguši sabiedrībā pazīstami rakstnieki, dzejnieki, mūziķi, režisori, arī jaunās, brīvās Latvijas politiķi. 60. gados viņiem bija 18, 20, 25, šodien – par pusgadsimtu vairāk. Filma ir stāsts par leģendārām Latvijas kultūras un mākslas dzīves personībām – Imantu Kalniņu un Imantu Lancmani, Maiju Tabaku un Māru Ķimeli, Laimu Eglīti un Birutu Delli, Eiženu Valpēteri un Modri Tenisonu, Uldi Bērziņu un Jāni Rokpelni, Juri Zvirgzdiņu un Māri Bišofu, Māru Brašmani un Andri Grīnbergu, kurus vieno pagājušā gadsimta 60. gados slavenā kafejnīca Kaza. Filmas varoņu paaudze pieredzējusi divas sabiedriskās sistēmas – sociālistisko un kapitālistisko –, var atskatīties uz procesiem sabiedrībā vēsturiskā un starptautiskā kontekstā. Ir savākts milzīgs, unikāls materiāls, tai skaitā neskaitāmas  sarunas ar kādreizējiem kazistiem, kas dalās atmiņās, atziņās un vērtējumos.

Filmas autore un režisore ir Latvijas dokumentālā kino klasiķe un arī kādreizējā kaziste Laima Žurgina, operatori – Edgars Bite, Kaspars Braķis, Uģis Egle, Uldis Jancis, Miks Meirāns. Filmā skan komponista Imanta Kalniņa mūzika, skaņu režisors Andris Barons, skaņu operators – Ilvars Veģis, montāžas režisors – Andris Zemītis. Filmas atbalstītāji – Valsts Kultūrkapitāla fonds, Rīgas dome, ALFOR, filmu pabeigt palīdzēja studija Ego Media. Producenti – Laima Žurgina, Guntis Trekteris.

Filmas pirmizrāde Kinoteātrī "Splendid Palace" 11.aprīlī 19.00! 

Mazajā zālē: 13.04. seanss 16.00 – īpašais seanss ar komandu

17.04. seanss 18.00 - īpašais seanss ar komandu

 

KINO BĒRNIEM - BRĪNUMU PARKS. Spānija, ASV, 2019 | 1 st. 25 min. | Piedzīvojumu filma, komēdija, animācija

Režisors: Dylan Brown Lomās: Mila Kunis, Jennifer Garner, Matthew Broderick, Jeffrey Tambor, Ken Jeong, John Oliver

Aizrautīgā un ziņkārīgā Džūna sev par lielu pārsteigumu meža vidū atklāj ko brīnumainu - tas ir atrakciju parks! Te ir krāsaini karuseļi, slidkalniņi un dažādas spēles, taču meža biezoknī paslēptajā parkā jau sen neviens nav spēris savu kāju, izņemot pāris runājošu dzīvnieku, kuri šeit atraduši savas mājas. Apņēmīgajai meitenei ir skaidrs - viņai un viņas jaunajiem draugiem būs pa spēkam izglābt šo brīnumaino vietu, un drīz vien tiek atvērts neparastākais parks visā pasaulē! Šeit viesus sagaida milzīgs, labsirdīgs lācis vārdā Bumsis, par drošību parkā gādā dzeloņcūciņa Stīvs, par to, lai viss ripotu kā smērēts - bebru brāļi Kūpers un Guss, bet parka direktora gods tiek šimpanzei vārdā Riekstiņš.

"Brīnumu parks" aicina doties krāšņā kino piedzīvojumā kopā ar filmas varoņiem un sapņot lielus sapņus!

Latviešu valodā filmu ieskaņojuši: Lueta Meldere (Džūna), Gints Grāvelis (Lācis Bumsis), Ilze Ķuzule (Grēta), Ainārs Ančevskis (Stīvs), Dainis Porgants (Guss), Jānis Jarāns (Kūpers), Pēteris Šogolovs (Riekstiņš), Dagmāra Legante (Mamma), Edgars Lipors (Tētis), Gunta Virkava (tante Albertīne) un Jānis Kirmuška (tēvocis Tonijs).

Filma dublēta latviešu valodā.

Vecuma ierobežojums: bez ierobežojuma

Kinoteātrī "Splendid Palace" 13.aprīlī plkst. 12.00!

Mazajā zālē: 13.04. seanss 12.00

 

DAMBO. Dumbo. ASV, 2019

Garums: 1 st. 52 min.

Ģimenes filma, fantāzija

Režisors: Tim Burton

Lomās: Eva Green, Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito, Alan Arkin

Jaundzimušā zilonēna Dambo neticami lielās ausis uzreiz kļūst par iemeslu pastāvīgiem jokiem cirka trupā, taču uzzinājis, ka zilonēns tās var izmantot lidošanai, cirka īpašnieks nolemj izmantot šīs neparastās īpašības, lai gūtu papildus peļņu. Dambo ir lemts kļūt par jauna un grandioza šova galveno zvaigzni, taču zilonēnam un viņa draugiem nāksies atklāt patiesību par to, kas slēpjas aiz cirka uzveduma pievilcīgi spožās izkārtnes.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 7+

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 5.aprīļa.

Mazajā zālē: 14.04. seanss 16.15

 

PALDIES DIEVAM. Grâce à Dieu. Francija, Beļģija, 2018

Garums: 2 st. 17 min.

Drāma

Režisors: Fransuā Ozons

Lomās: Melvil Poupaud, Denis Ménochet, Swann Arlaud

Aleksandrs ar ģimeni dzīvo Lionā. Reiz viņš nejauši uzzina, ka priesteris, kurš viņu bērnībā pavedis netiklībā, vēl joprojām ir saskarē ar bērniem. Viņš ir pilns apņēmības panākt taisnīgumu un kopā ar diviem citiem upuriem Fransuā un Emanuelu sāk cīņu pret priesteru noziegumiem. Režisors Fransuā Ozons nevaino ticību, viņš apsūdz sistēmu, kura nevēlas uzņemties atbildību. Autoru iedvesmojis patiess pedofilijas skandāls, kurš pašlaik satriec visu Franciju. 

Šā gada Berlīnes kinofestivālā filma saņēmusi žūrijas “Grand Prix”. 

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Filmas PIRMZIRĀDE Kinoteātrī "Splendid Palace" 4.aprīlī plkst. 19.00! Repertuārā no 5.aprīļa.

Lielajā zālē: 12.04. seanss 20.00; 16.04. seanss 17.30; 17.04. seanss 20.00

Mazajā zālē: 13.04. seanss 19.00

 

AUGSTĀKĀ SABIEDRĪBA. High life, 2018

Garums: 1 st. 50 min.

Piedzīvojumu filma, drāma, zinātniskā fantastika

Režisors: Claire Denis

Lomās: Robert Pattinson, Juliette Binoche

Kosmosa dzīles aiz mūsu Saules sistēmas robežām. Monte un viņa mazā meitiņa Vilova dzīvo pilnīgā izolācijā kosmosa kuģī. Stingrā pašdisciplīna sargā vientuļo vīrieti no paša un citu kaislībām. Viņš ir kļuvis par tēvu pret savu gribu. Vilovu dzemdēja ar Montes spermu apaugļota jauna sieviete vārdā Boize. Viņi abi bija kosmosa cietumnieku apkalpes locekļi, uz nāvi notiesātie, jūrascūciņas, kas nosūtītas kosmosā uz Zemei tuvāko melno caurumu. Tagad dzīvi palikuši tikai Monte un Vilova. Un Monte ir mainījies. Pateicoties meitai, viņš pirmo reizi mūžā sajūt visvarenās mīlestības spēku. Vilova aug, kļūst par meiteni un jaunu sievieti. Tēvs un meita abi kopā vientulībā tuvojas savam liktenim – melnajam caurumam, kurā laiks un telpa pārstāj eksistēt.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 29.marta.

Lielajā zālē: 16.04. seanss 20.15; 18.04. seanss 18.00

 

UZTICĪGAIS. L'homme fidèle. Francija, 2018

Garums: 1 st. 15 min.

Komēdija, drāma, romantika

Režisors: Luī Garels

Lomās: Louis Garrel, Laetitia Casta, Lily-Rose Depp

Luī Garels, Letisija Kastā un Lilī Roza Depa “Parīzes” komēdijā par mīlestību, nāvi, draudzību un nodevību. Luī Garela otrais režijas darbs – ačgārns mīlas trīsstūris, kurā katrs varonis visstiprāk mīl... sevi.  

Filmas pasaules pirmizrāde notika Toronto kinofestivālā – publika to vērtēja ļoti atzinīgi, kritiķi uzteica ”netradicionālo scenāriju”. 

Filma franču valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 29.marta.

Lielajā zālē: 12.04. seanss 18.00; 14.04. seanss 19.15; 17.04. seanss 18.15; 18.04. seanss 20.15

 

PELNI SNIEGĀ. Ashes in the Snow. Lietuva, ASV, 2018

Garums: 1 st. 41 min.

Drāma, vēsturiska, romantika

Režisors: Marius Markevičius

Producents: Žilvinas Naujokas, Marius Markevičius, Chris Coen, Jonathan Schwartz

Scenārija autors: Ben York Jones, paremta Rūtos Šepetys knyga „Tarp pilkų debesų“

Aktieri: Bel Powley, Jonah Hauer-King, Lisa Loven Kongsli, Martin Wallström, Peter Franzén, Darius Meškauskas

1941. gadā piecpadsmitgadīgo Līnu gaida iestāšanās mākslas skolā, pirmās satikšanās un viss, ko spēj dāvāt vasara. Taču kādu nakti Līnas mājās ielaužas čekisti, lai viņu kopā ar māti un jaunāko brāli deportētu uz Sibīriju. Līnas tēvs ir nošķirts no ģimenes, notiesāts uz nāvi. Līna bezbailīgi cīnās par izdzīvošanu un cieši apņemas: ja paliks dzīva, tad par godu savai ģimenei un neskaitāmiem tūkstošiem citu deportēto iemūžinās visu pieredzēto zīmējumos un atmiņu pierakstos. Viņa ļoti riskē, nododama tālāk savus zīmējumus, cerēdama, ka tie, iedami no rokas rokā, sasniegs viņas tēvu un aiznesīs viņam ziņu, ka sieva un bērni vēl ir dzīvi. Moku ceļš Sibīrijā ir garš, un Līnai, tāpat kā citiem, dienu pēc dienas palīdz izturēt neticams gribasspēks, mīlestība un cerība.

“Pelni sniegā” ir lietuviešu spēlfilma balstīta uz lietuviešu izcelsmes amerikānietes Rūtas Šepetis dižpārdokļa motīviem “Starp pelēkiem toņiem”, kas izdots arī latviešu valodā, “Zvaigzne ABC” apgādā. Romāns balstīts uz Sibīrijas izdzīvotājas atmiņām.

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: 12+

Filmas PIRMIZRĀDE Kinoteātrī "Splendid Palace" 21.martā plkst. 19.00! Repertuārā no 22.marta.

Mazajā zālē: 16.04. seanss 20.00; 18.04. seanss 16.30

Reklāma
Reklāma

 

1906. Latvija, 2019 | Garums: 1 st. 30 min. | Piedzīvojumu filma, drāma, detektīvfilma, asa sižeta filma, vēsturiska

Režisors: Gatis Šmits

Lomās: Mārtiņš Kalita, Inese Pudža, Kaspars Zvīgulis, Toms Auniņš, Gatis Gāga, Kaspars Dumburs, Lauris Dzelzītis

Rīga, 1906. gads rudens. Slepenpolicija ir guvusi virsroku cīņā ar sociāldemokrātu kaujiniekiem. Tikai viena grupa spītīgi turpina savu darbību un plāno pārgalvīgu uzbrukumu rūpnīcas kasei. Par operācijas vadītāju tiek nozīmēts ierindas kaujinieks Pelēkais. Operācijas plānošanas laikā Pelēkais satiek dzejnieci Violetu un mēģina iekarot viņas uzmanību. Violetas iedvesmots, Pelēkais ierauga dzīvi un revolūciju citām acīm. Turpretim Violeta nemanāmi nonāk kaujinieku bīstamajā pasaulē.

Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu un angļu valodās.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 15.marta.

Īpašais filmas seanss 14.martā plkst. 19.00!

Mazajā zālē: 13.04. seanss 14.00; 14.04. seanss 18.30; 15.04. seanss 19.45; 17.04. seanss 16.00

 

BLAKUS. Latvija, 2019

Garums: 1 st. 20 min.

Komēdija, drāma

Režisore:      Alise Zariņa

Lomās: Anta Aizupe, Āris Matesovičs, Ģirts Jakovļevs, Jānis Sniķers, Uldis Sniķers, Marta Grigale  

Luīze un Kaspars nejauši satiekas braucienā uz Jāņiem. Viņa bēg no kaitinošiem kaimiņiem un vispārējas bezjēdzības sajūtas, viņš — no brūkošas laulības. Abi ir jauni, talantīgi un apjukuši, abi sapņo kļūt par māksliniekiem, un abi nezina, ko iesākt ar savu dzīvi. Varbūt tāpēc viņu kopīgais izbrauciens pārvēršas par savādu, brīžiem komisku un brīžiem sarežģītu ceļojumu cauri attiecībām trīs gadu garumā. Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu un angļu valodās.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 1.marta!

Lielajā zālē: 13.04. seanss 13.30

Mazajā zālē: 14.04. seanss 20.15; 15.04. seanss 18.00

 

LOTE UN PAZUDUŠIE PŪĶI. Latvija, 2019

Garums: 1 st. 18 min.

Piedzīvojumu filma, animācija, ģimenes filma

Režisori: Janno Põldma, Heiki Ernits

Kārlis Jenots un Viktors Vīķis ir divi zinātnieki, kuri ieradušies Izgudrotāju ciemā. Viņi ir nolēmuši piedalīties sacensībās, kuru dalībniekiem jāsavāc pēc iespējas vairāk tautasdziesmu. Abu vislielākais sapnis ir ierakstīt, kā dzied mītiskais ugunsspļāvējs pūķis. Par to padzirdējušas, Lote un viņas mazā māsiņa Rozīte nolemj palīdzēt zinātniekiem un piedzīvojumi var sākties!

Latviešu valodā ieskaņojuši: Lueta Meldere, Amēlija Barone, Ilze Ķuzule, Gundars Āboliņš, Anita Sproģe, Jānis Jarāns, Renārs Kaupers, Pēteris Šogolovs, Imants Pakalnietis, Andris Freidenfelds, Edgars Lipors u.c.

Filma latviešu valodā. Dublēta krievu valodā.

Vecuma ierobežojums: bez ierobežojuma

Filmas pirmizrāde Kinoteātrī "Splendid Palace" 22.februārī 19.00!

Lielajā zālē: 18.04. seanss 12.00

Mazajā zālē: 14.04. seanss 12.00

 

HOMO NOVUS. Latvija, 2018

Romantiska komēdija

Filmas garums: 2 stundas

Režisore: Anna Viduleja

Lomās: Igors Šelegovskis, Kristīne Krūze, Kaspars Znotiņš, Andris Keišs, Kaspars Zvīgulis, Aurēlija Anužīte-Lauciņa, Agnese Cīrule, Nikolajs Korobovs, Vilis Daudziņš, Baiba Broka, Guna Zariņa, Gundars Āboliņš, Regīna Razuma, Andrejs Žagars, Intars Busulis, Kaspars Kambala

Pēc Anšlava Eglīša romāna HOMO NOVUS motīviem veidota filma, kas ar smaidu skatās uz kaislībām 30. gadu beigu Rīgas mākslinieku dzīvē.

1938. Nabadzīgs mākslinieks Juris Upenājs ierodas Rīgā no laukiem tajā pašā laikā, kad izsmalcinātais Eižens Žibeika atgriežas no gleznošanas Parīzē ar cerībām saņemt sava tēvoča ievērojamo mantojumu. Kamēr mākslai uzticīgais Upenājs ar krāsainās Rīgas bohēmas palīdzību kāpj arvien augstāk, talantīgais diletants Žibeika krīt arvien zemāk. Vecais Žibeika visu savu mantojumu atstājis mākslinieku konkursam, kurā tiek piešķirta stipendija mācību braucienam uz Parīzi. Upenājs kuratora un kritiķa Kurcuma vadībā sastopas ar mākslas pasaules komiskajiem personāžiem un viņu atšķirīgo attieksmi pret dzimtajām un pārņemtajām izteiksmes formām, pieredz panākumus un izgāšanos, nicinājumu un mīlestību. Eižens Žibeika zaudē naudu, mīļoto sievieti un konkursu, taču gūst glābiņa iespēju, nododoties savai glezniecībai. Upenājs triumfē konkursā, atmetot visus mēģinājumus pielāgoties manierisma modei un sekojot gleznotāja vecmeistara Piegāza padomam: "Patiesi mākslinieki cenšas gleznojot izprast, pietuvoties un atklāt savas tautas garu."

Vecuma ierobežojums: 12+

Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu un angļu valodā.

Mazajā zālē: 14.04. seanss 13.45; 17.04. seanss 13.00

 

KLASES SALIDOJUMS. Latvija, 2019

Garums: 1 st. 37 min.

Komēdija

Režisors: Andrejs Ēķis

Lomās: Ainārs Ančevskis, Imants Strads, Juris Kaukulis, Elīna Vāne, Ieva Puķe

25 gadus pēc skolas absolvēšanas, viņi saņem ielūgumu doties uz klases salidojumu. Viens no viņiem ir no dzīves un hemoroīda noguris ģimenes galva, otrs ir mežonīgs rokeris ar kaislīgām pielūdzējām katra koncerta aizkulisēs, trešo tikko pametusi sieva. Viņu tikšanās - tās ir jaukas atmiņas, veču vēlme palīdzēt viens otram, bet galvenais - tā ir neprātīga ballīte, kur viņus gaida trakas lietas.

Filma latviešu valodā ar subtitriem krievu un angļu valodās.

Vecuma ierobežojums: 16+

Kinoteātrī "Splendid Palace" no 14.februāra!

Mazajā zālē: 16.04. seanss 18.00; 17.04. seanss 20.15

 

TĒVS NAKTS. Latvija, 2018

Garums: 1 st. 26 min.

Drāma, vēsture, biogrāfija

Režisors: Dāvis Sīmanis

Lomās: Artūrs Skrastiņš, Ilze Blauberga, Matīss Kipļuks, Mihails Karasikovs, Toms Treinis, Steffen Scheumann, Imants Erdmans, Milena Gulbe, Arnis Ozols, Henrijs Arājs

IZGLĀBT VIENU DZĪVĪBU NOZĪMĒ IZGLĀBT VISU PASAULI

Patiess stāsts par rīdzinieku Žani Lipki, kurš kara laikā slēpa desmitiem cilvēku

To, ka Žanis Lipke kļūs par varoni, nespēja iztēloties neviens. Pa dienu viņš strādāja militārās aviācijas noliktavās, bet naktīs pārvadāja kontrabandu. Brīdī, kad nacisti sāka izrēķināties ar Rīgas iedzīvotājiem, viņš pieņēma lēmumu, kas varēja izrādīties liktenīgs gan viņam pašam, gan viņa sievai un mazajam dēlam. Burtiski vācu karavīru acu priekšā drošībā tika nogādāti vairāk nekā piecdesmit cilvēku. Patvērumu izglābtajiem Žanis iekārtoja pats savās mājās.

Kas bija Žaņa Lipkes drosmes noslēpums – azarts, pārgalvība, spīts vai vienkārši spēja ekstremālos apstākļos saglabāt cilvēcību?

Vecuma ierobežojums: 16+

Filma latviešu, jidišs, krievu valodā ar subtitriem krievu valodā.

Lielajā zālē: 17.04. seanss 13.15

 

RĪGAS STĀSTS / RIGA STORY

Tūristu skaita pieaugums Rīgā kalpojis kā pamudinājums šī darba tapšanai – SIA „Rīgas nami” vēlas demonstrēt tūristiem mūsu pilsētas bagātību – 800 gadu seno vēsturi, pilsētas attīstību cauri gadsimtiem, radīt Rīgas īpašo stāstu.

SIA Rīgas nami un Vides Filmu studija piedāvā Rīgas viesiem jaunu tūrisma produktu - 30 minūšu garu dokumentālu filmu par Rīgu - „Rīgas stāsts/Riga Story”. Filma kalpo kā uzziņas materiāls un stimuls tālākai Rīgas kultūrvēsturisko pieminekļu apskatei, mudina turpināt iepazīt Rīgu tuvplānā.

Filmu veidotāji – scenārists Pēteris Krilovs, režisors – Dainis Kļava, operators – Valdis Celmiņš, mākslinieks Edmunds Jansons, oriģinālmūzikas autors Kārlis Auzāns, vēsturnieks-konsultants – Valdis Klišāns, tulkotāji – Dzintra Džonsa un Kārlis Streips (angļu valoda), Darja Kulagina (krievu valoda), teksta autors – Marats Samauskis, aizkadra balss – Greiems Džonss (angļu valoda), Anatolijs Fetčins (krievu valoda), operatora asistenti – Arvīds Celmalis, Ernests Kļaviņš, krāsu korekcija – Uģis Olte, filmas HD pēcapstrāde – Krišs Rozins.

Lielajā zālē: 18.04. seanss 13.40

 

RŪDOLFA KUGRĒNA STĀVIZRĀDE PLEZĪRS

Rūdolfs Kugrēns aicina uz savu piekto soloizrādi ar nosaukumu PLEZĪRS!

Šajā izrādē Rūdolfs asprātīgi dalīsies savos novērojumos par to, kā mēs ikdienā komunicējam gan ar ļoti tuviem, gan ar visai tāliem cilvēkiem un kāpēc mēs tā cenšamies iejusties starp tiem, kas mums apkārt. Paskatīsimies, kā pensionāri izliekas jauni, kamēr jaunieši jūtas paši pieaugušākie un to, cik liela māksla ir iekļaušanās sabiedrībā un saprašanās ar citiem. Tas, gluži tāpat kā ‘stand-up’, nav jums nekāds plezīrs, bet gan smags ikdienas darbs.

Izrādes ilgums: Virs stundas, zem divām

Dresscode: Tā, lai pašiem nav kauns

Mazajā zālē: 12.04. seanss 19.00

 

EUROPEAN OUTDOOR FILM TOUR - E.O.F.T. 18/19 LATVIJA

PIRMO REIZI LATVIJĀ - TIKAI VIENS SEANSS – IEROBEŽOTS BIĻEŠU SKAITS!!!

European Outdoor Film Tour -  E.O.F.T. 18/19 LATVIJA (starptautiskais filmu festivāls)

IZRAISA IEDVESMU, PIEDZĪVOJUMA DRUDZI UN CEĻOJUMA KĀRI!

Eiropas ievērojamākais “outdoor" piedzīvojumu filmu festivāls ar jauno programmu - E.O.F.T 18/19 pirmo reizi viesojas Latvijā! Jau 18 gadus E.O.F.T. (European Outdoor Film Tour) iedvesmo un pārsteidz skatītājus visā pasaulē ar neticamiem, bet patiesiem stāstiem uz lielā ekrāna. Pirmo reizi festivāla tūrē ir iekļauta Latvija un Latvijā veidota filma - "A to B Rollerski" („Neiespējamais ir iespējams „ – latviskais nosaukums).

E.O.F.T. 18/19 pasākumi vairāk kā 400 vietās,18 valstīs pulcē pilnas skatītāju zāles un 13.aprīlī Latvija kļūs par šīs tūres 19 valsti! E.O.F.T. 18/19 programmas izlasē iekļautas astoņas labākās dokumentālās “outdoor" piedzīvojumu īsfilmas, kuras stāsta par cilvēku sapņiem un mūžīgo vēlmi sasniegt nesasniedzamo, par neatlaidību un degsmi ceļā uz mērķi, par grūtībām un sāpīgām neveiksmēm, kas beigās vainagojas ar neticamām uzvarām. E.O.F.T.18/19 LATVIJA pasākuma speciālie viesi – filmu varoņi un veidotāji.

E.O.F.T. katru gadu mainās varoņi, piedzivojumi, stāsti un valstis, bet viens paliek nemainīgs un tas ir galvenais filmu atlases princips

Lielajā zālē: 13.04. seanss 19.00

 

 

Kases darba laiks: Darbadienās no plkst. 15:00 līdz pēdējā seansa sākumam, brīvdienās no plkst. 12:00 līdz pēdējā seansa sākumam. 

 

Ieskaties: www.splendidpalace.lv