Jaunā gada sagaidīšana pilsētu centrālajos laukumos

Tiem, kuri 2018. gada sākumu nevēlas sagaidīt mājās vai glaunās ballēs un restorānos, tiek piedāvāts to publiski nosvinēt Latvijas lielāko pilsētu laukumos un pilsētās.

FOTO: Shutterstock.com

 

* Rīgā Jaunā gada sagaidīšanas svinības 11. novembra krastmalā notiks no pulksten 21.00 līdz trijiem naktī. Vispirms spēlēs DJ Roberts Lejasmeijers, bet desmitos vakarā uz skatuves koncertprogrammā „100 dziesmas līdz simtgadei” uz skatuves kāps Aija Vītoliņa, Aija Andrejeva, Normunds Rutulis, Daumants Kalniņš, Ivo Grīsniņš-Grīslis un grupa „MC orķestris”. Tieši pusnaktī būs muzikāls uguņošanas uzvedums, kurā uzstāsies operdziedātāja Sonora Vaice, vijolnieks Raimonds Ozols, grupa „Latvian Voices”, dūdu un bungu grupa „Auļi”, DJ Monsta, hiphopa mākslinieks Reiks un Kristaps Krievkalns (taustiņinstrumenti), kam sekos dejas kopā ar  grupu “Buks” un DJ Robertu Lejasmeijeru. Sīkāk internetā: www.kultura.riga.lv.

* Liepājā pie koncertzāles „Lielais dzintars” pulksten 23.00, lai godam aizvadītu veco gadu un gaišām domām sagaidītu Jauno gadu, vienkopus pulcēsies liepājnieki un viesi, uz svētku uguņošanu, kam sekos svētku koncerts ar Ralfu Eilandu un grupu „PeR”. Sīkāk internetā: www.liepajaskultura.lv.

* Pusstundu pirms Jaunā gada iestāšanās – pulksten 23.30 ventspilsnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Lielo laukumu, lai tur svētkus nosvinētu kopā ar grupu „Eolika”. Pulksten 0.33 pēc vietējā Ventspils laika būs svētku uguņošana. Sīkāk internetā: www.ventspils.lv.

* Kuldīgā pusnaktī uguņošana uz Vecā tilta iepretim Ventas rumbai notiks tieši pusnaktī. Pirmā tā visi aicināti uz Pilsētas dārzu, kur uz brīvdabas kino „Goldingen Knight Cinema” ekrāna varēs redzēt novada 2017.gada notikumu apskatu. Sīkāk internetā: www.kuldiga.lv.

*  Jaunā gada sagaidīšana no pulksten 23.00 līdz diviem naktīs noritēs Kauguru kultūras nama pagalmā (Raiņa ielā 110). Svētku noskaņu radīs Jaungada orķestris un gadu mijā priecēs svētku uguņošana. Sīkāk internetā: www.jurmala.lv.

* Jelgavā publiska Jaunā gada sagaidīšana sāksies pulksten 23.00 Pasta salā. Gada noslēguma uguņošana pēc Jelgavas laika sāksies 25 minūtes pāri pusnaktij. Koncertēs grupa „TirkizBand” un DJ Jānis Kuķis. Sīkāk internetā: www.jelgava.lv.

* Jēkabpilī, Vecpilsētas laukumā, 1. janvāri pulksten 00.30 sāksies Jaungada nakts uzvedums, kurā varēs atminēties aizgājušā gada lielākos notikumus Jēkabpilī.  Pēc tam stafeti pārņems Suns, kurš vēstīs, ko mums sagaidīt no 2018. gada. Pēc uzveduma –svētku uguņošana. Par muzikālo pavadījumu pēc salūta – līdz pulksten 2.00 – gādās DJ. Sīkāk internetā: www.jkp.lv.

Reklāma
Reklāma

* Rēzeknes Festivāla parkā Jaunā gada sagaidīšanas pasākums „Lai prieks tev un man!” sāksies vienpadsmitos vakarā. Būs muzikāli izklaidējoša programma, kurā uzstāsies Latvijas Nacionālā teātra aktieri Ainārs Ančevskis un Agnese Cīrule, etnomūziķis Ēriks Zeps un deju studija „Stoptime”. Pusnaktī - Jaungada salūts. Sīkāk internetā: www.rezekne.lv.

* Daugavpilī Jaunā gada diskotēka Vienības laukumā sāksies pusstundu pēc pusnakts, bet svētku uguņošana – vienos naktī. Sīkāk internetā: www.kultura.daugavpils.lv.

* Valmierā 31.decembrī no pulksten 23.30 ikviens aicināts uz Jaunā gada sagaidīšanas svinībām Valmieras centrā. Pirms pulksten 24.00 visi kopā skaitīs šī gada pēdējās sekundes, savukārt pusnaktī būs krāšņs svētku salūts. Sīkāk internetā: www.valmiera.lv.

* Cēsīs 31. decembrī no pulksten 23.30 visus aicina pulcēties Vienības laukumā. Vispirms būs atskats uz 2017.gadā paveikto. Par uguņošanu rūpēsies „Cope Priekam” kolektīvs, bet līdz pulksten 2.00 balli spēlēs DJ Farids. Sīkāk internetā: www.cesis.lv.

 

 

Informācija no