2ANNAS ielūdz izzināt īsfilmu pasauli radošajā darbnīcā “Lai skan kino!” un kino seansos Rīgas svētku laikā

Rīgas Starptautiskais filmu festivāls 2ANNAS aicina uz īpašiem kino seansiem un radošo dabnīcu bērniem. Programma, kas mazākajiem skatītājiem ļaus kā iepazīt un izzināt, tā arī izokšķerēt plašo īsfilmu pasauli.

 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Svētdien, 14. augustā, no plkst. 11.00 kinoteātrī “K-Suns” norisināsies 2ANNAS radošā
darbnīca bērniem “Lai skan kino!”. Bērni ir aicināti tikties ar multfilmas “Fantadroms” Indriķi XIII, lai no jauna radītu skaņu celiņu aizraujošajiem kosmosa piedzīvojumiem. Bērnu radošo ideju un darbīgo roku palīgi šoreiz būs kā tradicionāli un ne tik tradicionāli skaņu radošie priekšmeti, tā arī sitaminstrumentu pasniedzējs Migels Hernandezs. Pasākums detalizēta programma skatāma šeit.

2ANNAS aicina arī uz neprastu konkursu. Vai atceraties slavenās multfilmas “Fantadroms” galveno varoni Indriķi XIII? Vai atminies cik liela un cik tāla bija viņa šķava? Gaidot Rīgas svētkus, 2ANNAS izsludina KONKURSU “Meklējam Latvijas lielāko šķavu” ar iespēju LAIMĒT studijas “Dauka” multfilmu izlasi. Konkursa noteikumi video:


 

Reklāma
Reklāma

Svētdien  plkst. 18.00 un 20.00, vecāki ir aicināti uz vienreizēju kinokoncertu, lai izbaudītu vienu no mēmā kino kulta klasikas darbiem - Bastera Kītona komēdiju “Ģenerālis”. Filma, kas ceļojusi no tālās Amerikas, ir skaņu celiņu ieguvusi tepat Latvijā.