Lotes zeme – Bērnu sapņu zeme

Lotes zeme šovasar pagriezīs seju uz Latvijas pusi.

Lielākais tematiskais parks Baltijas valstīs no Latvijas - Igaunijas robežas atrodas tikai 35 minūšu auto brauciena attālumā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Pagājušajā vasarā tematisko parku apciemoja apmēram 30 000 latviešu. Šogad papildus planetārija programmai katru dienu tiek izrādīta arī monoizrāde latviešu valodā!

 

Lotes zemes apmeklētājus sagaida lielas Izgudrotāju ciema iedzīvotāju mājas, kas plešas 17 hektāru platībā, vairāk nekā simts dažādi atklājumi un atrakcijas, meža piedzīvojumu taka, restorāns un kafejnīcas un, protams, pludmale ar pludmales kafejnīcu.

 

Lotes zeme

 

Lotes grāmatu un filmu autori Janno Peldma un Heiki Ernitss personīgi īstenoja ikdienas uzraudzību tematiskā parka izveides laikā, un tādēļ Lotes zeme līdz pat sīkākajai detaļai ir tieši tāda, kādu to ierasts redzēt Lotes animācijas filmās un grāmatās. Mājas, izgudrojumi, mēbeles, rotaļlietas un pat tapetes uz lielo māju sienām ir tādas, it kā būtu izkāpušas no animācijas filmām.

 

Lotes zeme

 

Papildus daudziem atjautīgiem izgudrojumiem Lotes zemes apmeklējumu īpaši interesantu padara tas, ka ciemiņi var piedalīties Izgudrotāju ciema iedzīvotāju ikdienas dzīvē – rotaļāties kopā ar Loti, Bruno un Adalbertu, nodarboties ar sportu kopā ar Bruno tēti Mati, izgatavot izgudrojumu kopā ar Lotes tēti Oskaru, vērot septiņas lielākas un mazākas teātra izrādes katru dienu.

 

Lielu sensāciju šaipus un viņpus robežas ir izraisījusi Lotes zemē katru dienu izrādītā bērnu izrāde, kurā Lotes multfilmās iepazītais mušas vecpuisis Jāks iemīlējās latviešu mušas meitenē Rutā. Šīs izrādes tēma igauņiem bija īpaši intriģējoša un patiesībā arī kā nākotnes pareģojums, jo šā gada sākumā Igaunijas prezidents taču apprecēja latvieti Ievu Kupci:)

Reklāma
Reklāma

 

  

 

Lai gan Lotes zeme piedāvā pietiekami daudz atrakciju pat vairāk nekā vienai dienai, Lotes zemes apmeklējums maksā tikai 17 eiro vienai personai. Par šo biļetes cenu tematiskajā parkā var atrasties visu dienu, apmeklēt visas teātra izrādes, saulainā laikā peldēt jūrā, spēlēties visās iespējamās atrakcijās.

 

Lotes zeme ir parks visai ģimenei. Dienā Lotes zemi apmeklē līdz 3000 cilvēku. Vismazākajiem bērniem un viņu vecākiem ir atsevišķa māja, kur var baudīt klusumu un mieru, uzsildīt bērnu ēdienu, nomainīt autiņus un kur arī pašiem iespējams nedaudz atpūsties. Atklājumi būs gan mammām un tētiem, gan vecmāmiņām un vectētiņiem.

 

Restorāni un kafejnīcas tematiskajā parkā piedāvā ļoti daudzveidīgus ēdienus – gan veselīga uztura cienītājiem, gan arī vienkāršu hamburgeru draugiem.

 

Lotes zemes tematiskais parks ir atvērts katru dienu (t.sk. valsts svētkos) no 11. jūnija līdz 31. augustam no pulksten 10-18.

Papildu informācija: šeit.