Lotes zeme - lielākais tematiskais parks Baltijas valstīs

Tikai 35 minūšu auto brauciena attālumā no Latvijas robežas Igaunijā atrodas Baltijas valstu lielākais tematiskais parks visai ģimenei Lotes zeme!

Lotes zeme ir parks visai ģimenei. Dienā Lotes zemi apmeklē līdz 3000 cilvēku.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Lotes zeme ir parks visai ģimenei. Dienā Lotes zemi apmeklē līdz 3000 cilvēku.

Lotes zeme

Foto: Lotes zemes tematiskais parks ir atvērts katru dienu (t.sk. valsts svētkos) no 11. jūnija līdz 31. augustam no pulksten 10-18.

 

Lotes zemes apmeklētājus sagaida lielas Izgudrotāju ciema iedzīvotāju mājas, kas plešas 17 hektāru platībā, vairāk nekā simts dažādi atklājumi un atrakcijas, meža piedzīvojumu taka, restorāns un kafejnīcas un, protams, pludmale ar pludmales kafejnīcu.

 

Papildus daudziem atjautīgiem izgudrojumiem Lotes zemes apmeklējumu īpaši interesantu padara tas, ka ciemiņi var piedalīties Izgudrotāju ciema iedzīvotāju ikdienas dzīvē – rotaļāties kopā ar Loti, Bruno un Adalbertu, nodarboties ar sportu kopā ar Bruno tēti Mati, izgatavot izgudrojumu kopā ar Lotes tēti Oskaru, vērot septiņas lielākas un mazākas teātra izrādes katru dienu.

 

Lotes zeme ir parks visai ģimenei. Dienā Lotes zemi apmeklē līdz 3000 cilvēku. Vismazākajiem bērniem un viņu vecākiem ir atsevišķa māja, kur var baudīt klusumu un mieru, uzsildīt bērnu ēdienu, nomainīt autiņus un kur arī pašiem iespējams nedaudz atpūsties. Atklājumi būs gan mammām un tētiem, gan vecmāmiņām un vectētiņiem.

Reklāma
Reklāma

 

Lotes zemes tematiskais parks ir atvērts katru dienu (t.sk. valsts svētkos) no 11. jūnija līdz 31. augustam no pulksten 10-18.

 

Papildu informācija: www.loteszeme.lv