Zelta Sietiņš un Dzeguzīte gatavo DĀVANU MAESTRO

30. janvārī plkst.16.00 Lielajā ģildē notiks koncerts “Dāvana Maestro”, kas ir bērnu tautas deju ansambļa “Zelta sietiņš” un bērnu vokālā ansambļa “Dzeguzīte” veltījums Raimonda Paula jubilejai

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: Autore Guna Oškalna-Vējiņa

 

2016. gada 12. janvārī visu laiku izcilākais latviešu populārās mūzikas autors, pianists, unikāls melodiķis un lielisks mūziķis Raimonds Pauls svinēja savu 80-to dzimšanas dienu.

Maestro bagātā radošā iztēle apvienojusi dažādu mūzikas žanru intonācijas un elementus, allaž spējot radīt visiem interesantu, ārkārtīgi demokrātisku, vienmēr laikmetīgu un aktuālu mūziku.

Lielu daļu sava talanta komponists veltījis tieši bērniem radītai mūzikai, tādēļ Maestro iemīļotākie un ilggadīgākie bērnu mūzikas izpildītāji – bērnu Tautas deju ansamblis „Zelta sietiņš” un bērnu vokālais ansamblis “Dzeguzīte” kopā ar saviem pedagogiem gatavo krāšņu koncertprogrammu, kurā iekļautas populārākās Raimonda Paula kompozīcijas bērniem.

Koncerta pirmajā daļā sirsnīgās, dzīvespriecīgās dejas un dziesmas ļaus simboliski ielūkoties komponista bērnībā un ceļā uz talanta un atzinības virsotnēm. Savukārt koncerta otrā daļa atspoguļos Maestro ieguldījumu Latvijas skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku norisēs un mazajiem māksliniekiem uz skatuves pievienosies Rīgas Latviešu biedrības kamerkoris “Austrums”.

Reklāma
Reklāma

Koncerta idejas autore un mākslinieciskā vadītāja, horeogrāfe Baiba Rasma Šteina. Koncerta režisors Kārlis Anitens.

 

Biļetes Biļešu Paradīzes kasēs un internetā: http://www.bilesuparadize.lv/events/perf/10726