"Mūzikas ābece no A līdz Ž" – viss par operu bērniem Cēsīs

29. novembrī, plkst. 12.00, koncertzālē “Cēsis” norisināsies jau sestais mūzikas cikla “Mūzikas ābece no A līdz Ž” koncerts. Šajā reizē programmas autors un vadītājs Andris Sējāns kopā ar bērniem atklās burtu "O" un izzinās daudz ko par un ap operu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

“Mūzikas ābece no A līdz Ž” ir īpašs koncertzāles “Cēsis” projekts bērniem - saistošs, aizrautīgs un izglītojošs cikls jaunākajiem klausītājiem. Koncertos valda brīva gaisotne un tajos ikvienam ir iespēja līdzdarboties - pavaicāt, atbildēt, uzminēt, nodemonstrēt, diskutēt un pasmieties. Šie pasākumi ir zināma alternatīva jau ierastiem veidiem, kā bērnus iepazīstināt ar mūziku.
 

Programmas virzītājspēks ir alfabēts, izceļot to, kas mūzikā atbilst konkrētam burtam – vai tas būtu kāds komponists, vai mūzikas stils, vai raksturs, vai, piemēram, kāda konkrēta skaņa. 29. novembra koncertā tiks atklāts burts “O” un tajā piedalīsies Vidzemes kamerorķestris un Andra Sējāna draugi. Starpbrīdī par atraktīvām izklaidēm parūpēsies bērnu zinātnes centrs “Z(in)oo”.
 

Biļetes var iegādāties koncertzāles “Cēsis” kasē, kā arī “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

Reklāma
Reklāma