Koncerts bērniem "LeNeSOns ierauga skaņu"

21.un 22.februārī Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris bērnus un viņu vecākus atkal aicina uz tikšanos ar zinātkāro LeNeSOnu. Šoreiz LeNeSOns un Aģents dosies ekspedīcijā iekšā mūzikā, lai ieraudzītu skaņu.

Koncerta programmā iekļauti īpaši muzikālie stāsti no Francijas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Koncerta programmā iekļauti īpaši muzikālie stāsti no Francijas

 

“LeNeSOns ierauga skaņu” ir izglītojošo koncertu cikla programma, kas arī šoreiz veidota kā  aizraujošs ceļojums jaunākajiem simfoniskās mūzikas klausītājiem, lai viņus iepazīstinātu gan ar orķestra instrumentu skanējumu, gan izvēlēto komponistu vēstījumu. 
 

Koncerta programmā iekļauti īpaši muzikālie stāsti, turklāt visi no Francijas. Daudzpusīgais  gudrinieks Kamils Sensānss dancinās skeletus. Baisi, bet arī tik valdzinoši, ka ne acu novērst. 

Reklāma
Reklāma

Izsmalcinātais švīts un smalku lietu cienītājs Moriss Ravels stāstīs pasakas par pagodu princesi Neglīteni, Īkstīti, Skaistuli, Briesmoni un feju dārziem. Savukārt paškritiskais daiļo mākslu aristokrāts Pols Dikā pavēstīs, kā īsā laikā apgūt burvju mākslu. 
 

  • 21. februārī plkst. 11.00 latviešu un krievu valodā Lielajā ģildē;
  • 21. februārī plkst. 14.00 latviešu valodā Lielajā ģildē;
  • 22. februārī plkst. 12.00 Vidzemes koncertzālē “Cēsis”.

Biļetes uz visiem koncertiem nopērkamas Lielās ģildes un “Biļešu paradīzes” kasēs, kā arī  internetā www.bilesuparadize.lv.