Rīgas Fitnesa dienā īpašas aktivitātes bērniem, mazuļiem un grūtniecēm

Sestdien, 6. decembrī, Olimpiskajā sporta centrā norisināsies brīvā laika pavadīšanas, veselīga dzīvesveida veicināšanas pasākums „Rīgas Fitnesa diena”, kur apmeklētāji tajā bez maksas varēs iesaistīties un līdzdarboties dažādās fitnesa un aerobikas nodarbībās, peldēt un atrast citas sev interesējošas aktivitātes. Īpaša programma un aktivitātes paredzētas ģimenēm ar bērniem no viena līdz 11 gadu vecumam un māmiņām ar mazuļiem.

Publicitātes foto. Sports grūtniecēm, bērniem un mazuļiem

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto. Sports grūtniecēm, bērniem un mazuļiem

 

Šāds pasākums tiek rīkots pirmo reizi, lai dotu iespēju iedzīvotājiem uzzināt vairāk par fitnesu un tā sniegtajām iespējām, jo mūsdienās cilvēku dzīvesveids kļuvis mazkustīgāks, bet tajā pašā laikā aizvien vairāk cilvēku cenšas regulāri nodarboties ar fiziskām aktivitātēm. Regulāra sportošana uzlabo gan fizisko, gan garīgo veselību, tādēļ ikvienam būs iespēja atrast sev interesējošu nodarbi un informāciju.


Pasākumā paredzētas nodarbības visiem, tajā skaitā, bērniem, jauniešiem, sportot iesācējiem, māmiņām, senioriem un profesionāļiem. Apmeklētāji aicināti ņemt līdzi sporta tērpu, maiņas apavus un piedalīties nodarbībās un aktivitātēs. Ikviens, kurš piedalīsies nodarbībās un būs aktīvs, varēs piedalīties izlozē un laimēt eliptisko trenažieri no „Live Active”.   


Visas dienas garumā darbosies speciāla zona bērniem, kurā varēs vingrot, sportot, darboties dažādās radošajās darbnīcās un jauki pavadīt laiku.„Rīgas Fitnesa dienas” ietvaros visi bērni, kas sasnieguši 4 un nepārsniedz 11 gadu vecumu, 6.decembrī laikā no plkst. 10.00 līdz 13.00 var doties uz „Vingrošanas olimpisko centru”, lai piedalītos un iepazītu tur piedāvātās nodarbības – vispārattīstošajā vingrošanā, sporta vingrošanā zēniem, baletā un boksā.


Pasākuma laikā no plkst.11.00 līdz 18.00 apmeklētāji varēs izmantot arī Olimpiskā sporta centra peldbaseinu, kur tiks nodrošināti atsevišķi peldceliņi arī bērniem. Dalībnieku skaits vienā stundā ir ierobežots un ir ļoti liels pieprasījums, tādēļ šobrīd izsludināta pieteikšanās, sīkāk parstipru.lv Rīgas Fitnesa dienas sadaļā.

Reklāma
Reklāma

Centrālajā demonstrāciju laukumā plānotas dažādas fitnesa nodarbības un 12.30 paredzēta fitnesa nodarbība jaunajām māmiņām kopā ar kustību „MommyFIT” un treneri Vero Kim, kurā vienīgais inventārs ir bērnu rati.Jāpiebilst, ka šeit var piedalīties pilnīgi visas māmiņas, kurām tas interesē, jo iekļauti gan vieglāki vingrinājumi sievietēm pēc ķeizargrieziena, gan arī grūtāki sportiskākām dāmām.

 

Sīkāk par pasākumu, tā programmu un citiem piedāvājumiem lasiet mājas lapā parstipru.lv. Ieeja un aktivitātes bez maksas! Pasākumu „Rīgas Fitnesa diena" organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar biedrību „Par stipru Latviju".