19. oktobrī Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skolā - nodarbība „Ziemeļblāzmas alfabēts”

Svētdien, 19. oktobrī plkst. 13.00 norisināsies jau desmitā nodarbība cikla Ziemeļblāzmas  svētdienas mākslas skola ietvaros. Oktobra nodarbības nosaukums „Ziemeļblāzmas  alfabēts”, norises vieta – kultūras pils Ziemeļblāzma Rožu zāle.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Ikvienam nodarbības apmeklētājam būs iespēja kopā ar mākslinieci un animācijas filmas „Joka  pēc alfabēts” vienu no autorēm Indru Sproģi meklēt dažnedažādus risinājumus visiem tik  labi zināmajam alfabētam. Nodarbības pirmajā daļā māksliniece iepazīstinās ar animācijas  veidiem, bet otrajā daļā – notiks radošā darbnīca kopā ar mākslinieku un tēlnieku Kirilu  Panteļejevu, veidojot katram savu plastilīna burtu. Burtu darbnīcā interesanti būs gan bērniem,  gan pieaugušajiem.
 

Nodarbību cikla Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skola tematiskās nodarbības notiek reizi  mēnesī. Tās vada nozares profesionāļi, un tajās ikvienam ir iespēja piedalīties sarunās par  dažādiem kultūras virzieniem un aktualitātēm, kā arī radoši izpausties praktiskajās nodarbībās.  Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skolas nodarbību cikls notiek sadarbībā ar nodibinājumu  Rīga 2014. Ieeja – bezmaksas

Reklāma
Reklāma